cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

M51 Batarya Sorunu

(Topic created on: 12-11-2020 12:13 PM)
3070 Views
Tecdeli
Active Level 4
Options
Galaxy M

1 Aralık günü aldığım Samsung Galaxy M51 marka cep telefonumun bataryası resmen eriyor. 7000 mAh batarya sebebiyle almıştım cihazı ama beni büyük bir hüsrana uğrattı. Oyun oynayan biri değilim, arka planda herhangi bir uygulama açık değilken, şarj tüketecek wifi, Bluetooth filan kapalıyken bile normal kullanımda sosyal medya vb şarj günde 6,8 saat içerisinde tükeniyor. Geceden sabaha kadar hiç elime almasam bile %6,7 kayıp oluyor. 4 senedir kullandığım 5000 mAh bataryalı cep telefonum bile neredeyse 2 kat fazla dayanıyor. Sorunum çok çok kısa sürede çözülmezse gerekli yerlere başvurmayı düşünüyorum. Kimse bana cihazı garantiye yolla diye geri dönüş yapmasın. 10 günlük cihazı tamir filan ettirmem. Kanunda maddeler çok açık. Cihazı yollarım sıfırını yollarsınız. Bin pişman oldum şu cihazı aldığıma.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba Tecdeli,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Pil" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
12 Comments
FerhatakcA9
Expert Level 4
Galaxy M
Galiba üründe sorun var çünkü benim 3800Mah A9 bile 7-8 saat ekran veriyor M serisi bataryasi ile one çıkarken bu durum fazlasıyla anormal members uzerinden hata raporu göndermeyi deneyin
arızaa
Active Level 7
Galaxy M
yine az 8 saat bedir ben 14 15 saat ekran süresi alıyorum 5000 batarya var 3800 göre çok az
0 Likes
Tecdeli
Active Level 4
Galaxy M
Muhtemelen üründe sorun var. Mail attım, çağrı merkezine bildirdim ve biraz önce de Members üzerinden hata raporu gönderdim. Moralim çok bozuk gerçekten.
0 Likes
Galaxy M
uygulamaları derin uykuya almayı dene bende oyun oynamam sosyal medyada gezinirim tel neredeyse hiç elimden düşmüyor 2.5 üç günü görüyor
Tecdeli
Active Level 4
Galaxy M
ne yaptıysam olmadı. normal olan da 2,3 gün zaten. genel kullanıcılar da da bu şekilde gidiyor. ben aldığım ilk günden beri sorun yaşıyorum. inşallah uzaktan çözüm sağlayabilirler telefon iş hayatımda çok lazım oluyor garantiye yollayıp günlerce bekleme imkanım da yok
0 Likes
arızaa
Active Level 7
Galaxy M
benim m20 bile 14 saat ekran süresi alıyorum 1.5 yıllık cihaz yani
0 Likes
Tecdeli
Active Level 4
Galaxy M
Bende çok şaşırdım 4 yıllık 5000 mAh bataryaya sahip telefonum bile neredeyse bunun 2 katı performans veriyor. 10 gün oldu alalı daha kısa sürede ayrıntılı çözüme ulaşılmazsa gerekli her yere başvuracağım. cidden çok mağdurum telefonum hayatımda çok büyük önemi var o sebeple zaten bu markayı tercih etmiştim
0 Likes
Galaxy M
geceden sabaha %6,7 çok.pil kullanımına baktığınızda bu tümetime sebep olan uygulamaya bakmadınızmı ?
Tecdeli
Active Level 4
Galaxy M
parça parça ana uygulamalar görünüyor ama arka planda çalışan uygulama sayısı 0 diyor. yine de gidiyor pil
0 Likes