cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

M51 ön kamera etrafı led

(Topic created on: 08-21-2022 01:51 PM)
169 Views
black70
Active Level 5
Options
Galaxy M

image

Görüldüğü gibi bir problemim var 3 5 Dk önce oldu ne düşme ne çarpma söz konusu var. Neden olmuş olabilir yeniden başlattım gitmedi 
14 Comments
Niko5
Active Level 4
Galaxy M
Bildirim ışığını çalıştıran bir uygulama yükleyip yazılımsal olarak takılı kalan bu durumu düzeltebilirsiniz
black70
Active Level 5
Galaxy M
Yeni yakın bir uygulama yüklemedim ki ama 🤔 şarjdan çektim böyle oldu.üstelik display açık olduğunda oluyor onu kapatırsam kayboluyor
Niko5
Active Level 4
Galaxy M
Display ayarını sadece dokununca göster diyerek deneyin sorun hala devam ederse, uygulamalar-sistem uygulamalarini göster diyerek display uygulamasını bularak onbellegini temizleyebilirsiniz
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
belki edge bildirim ısıgıdir
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
edge bildirim isigine gitmen icin
ayarlar>bildirimler>bildirim türünden kise>kise acilir pencere>edge aydinletme tarzı.
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
belki kamera deliginin oradaki pikseller yanmis olabilir siyah fotoğraf aç yine gozukuyor ise pixel yanma olabilir genellikle oyle gozukur
black70
Active Level 5
Galaxy M
Sanırım yanmış dediğinizi yaptım siyah ekranda.bile belli oluyor. Sanırım garantinin yolları göründü.
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
garantidede cok ağız yapmaniz gerekiyor ancak ozaman kabul ederler bence denemenizi oneririm cunku yetkisizlikte 1 numaralar. ağiz yapin derken sıkıştırın onlari yoksa yetki almazlar yaparsaniz iyi hadi yapalimde kurtulalim der
black70
Active Level 5
Galaxy M
Bilgilendirme için teşekkürler 👍