Original topic:

M34 one ui8 güncellemesi sonrası performans

(Topic created on: a month ago)
202 Views
Ramocann
Active Level 6
Options
Galaxy M

Dün 16:00 civarında gelen güncelleme öncesi cihaz one ui7 ile members uygulamasında 120 hz ekran tazeleme hızında topluluk paylaşımlarını aşağı veya yukarı doğru kaydırırken kasıyordu(öne ui7 ile her zaman öyleyd), 60 hz'de böyle bir problem yoktu ki oyun falan oynamadığım için sosyal medya haricinde farklı bir gözlem şansım hiç olmadı, bu sebeple cihazda one ui7 ile birlikte gelen bluetooth bağlantı hatası dışında başka da herhangi bir problem yoktu(Bluetooth sorunu da birkaç gün sonra çözülmüştü). One ui8 güncellemesi sonrasında ise ilk birkaç saat uygulamalar optimize oluyordu muhtemelen ki members ve YouTube'da birkaç takılma, kasma gibi problemler yaşadım fakat bugün sabahtan itibaren cihazda hiçbir şekilde bir problem kalmamış görünüyor, yağ gibi akıyor cihaz.. gerçi benim cihazı zorlayacak fazla da bir aktivitem yok ama genel olarak ilk gözlemlerime göre one ui8 m34'e planlanandan biraz geç geldi ama iyi ki geldi.. 

6 Comments
Ugur0
Active Level 3
Galaxy M
Evet bence de çok akıcı 60 Hz kullanmama rağmen
Ugur0
Active Level 3
Galaxy M
Pil de çabuk bitmiyor gibi hissettim
Ramocann
Active Level 6
Galaxy M
Pil performansına bu akşam geç saatlerde bakacağım, dün yüzde 30 ile one ui8 güncellemesini saat 18:00'da yaptım, sonrasında da YouTube'da çok oyalandım, gece saat 11de pil yüzde 13e düşmüştü şarja taktım, bugün bakalım nasıl gidecek
0 Likes
TheKaan
Active Level 6
Galaxy M
Performans konusunda One UI 7'ye göre çok daha iyi olmuş gerçekten. O hantallıktan kurtulduğumuza sevindim.
Cihangir1929
Active Level 4
Galaxy M
Performans konusunda iyi olabilir ama sanki one ui 7 de daha fazla gidiyordu pil. Normalden biraz fazla tüketiyor gibi geldi.
Ramocann
Active Level 6
Galaxy M
Ekran sürelerini henüz test edemedim, bilmiyorum