Resolved! Solved

Original topic:

M34 güncelleme sonrası sorunlar

(Topic created on: 06-03-2025 05:23 PM)
431 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy M

Bildiğiniz üzere m34 cihazlara Android 15 güncelleme geldi fakat sorunları da beraberinde getirdi. Mesela ben bankacılık uygulamasına girişte sorun yaşıyorum. Uygulama içerisinde biyometrik veri ile kimlik doğrulaması aktif, şifremi girdikten sonra parmak izi ile kimlik doğrulaması yapıyor ve giriyordum ama güncelleme sonrası biyometrik veriyi girdikten sonra uygulamadan atılıyorum. Giriş gerçekleşmiyor. Aynı uygulamada yakınımın hesabına biyometrik veri aktif olmadığı için giriş yapabiliyorum. Bunun bir çözümü var mı? Bundan da emin değilim açıkçası.. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy M
Hocam uygulamayı silip yükleyin. Olmazsa format vs. Atın. çözüm önerisi bilemiyorum.

View solution in context

8 Comments
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy M
Uygulamanın optimize edilmesi gerekiyor. Banka uygulamasına ihtiyacınız olursa bankayı arayın yardımcı olurlar muhtemelen..
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Dostum banka ile görüştüm uygulamada herhangi bir sorun bulamadılar. Ki zaten aynı uygulama aynı cihazda yakınımın hesabına sorunsuz giriyorum çünkü o hesapta biyometrik veri ile kimlik doğrulaması aktif değil.
0 Likes
Solution
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy M
Hocam uygulamayı silip yükleyin. Olmazsa format vs. Atın. çözüm önerisi bilemiyorum.
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Uygulamayı silip yükleyince sorun çözüldü bro 😄 sağol
SonerA345G
Expert Level 4
Galaxy M
Telefona format atın düzelir,sistemin tam ve sorunsuz oturması için bu gerekli
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy M