Original topic:

M34 alınır mı

(Topic created on: 08-06-2024 06:59 PM)
347 Views
kullanıcı12325
Active Level 3
Options
Galaxy M
M34 ile note 12 8gb arasında kaldım aralarında 500 TL gibi bir farkla note 12 daha yüksek fiyatta benim gönlüm m34 den yana ancak exynos 1280 ısınma ve pil sorunlarıyla öne çıkan bir işlemci ve buradaki bazı kullanıcılar klavye sorunu olduğunu söylemiş ek olarak ekran süresinin pile gore az olduğu söylenmiş sizce m34 almaya değer mi?
13 Comments
Galaxy M
Gboard klavye kullanınca düzeldigi söyleniyor denediniz mi acaba?
0 Likes
Kaanx
Active Level 5
Galaxy M
Hayır denemedim. Açıkçası klavye sorunu beni o kadar rahatsız etmiyordu ama gboard ile düzeltebilenler varsa demek ki işe yarıyor. Kasma problemi beni daha çok rahatsız etmişti. Üst düzey bir cihaz değil doğru ama eski redmi note 10s cihazımda bile bu kadar kasma olmuyyordu. Ha bir da önceki cümlede "olmuyyordu"yu yazarken klavye y harfine yine çift bastı düzeltmek istemedim kanıt olsun diye 🤣 bu şekilde.
Kaanx
Active Level 5
Galaxy M
Bir de malzeme kalitesi hakkında da bir şey söylemek isterim. Belki boyadan kaynaklıdır bilmiyorum ama bende çerçeve kısmında çok fazla çizik oluştu. Rengi koyu mavi bu arada ve kılıf kullanıyorum buna rağmen oluştu. Zatten toz kaçsa bile çizilme oluyo kaçarı yok ama bence bu kadarı fazla. Siz isterseniz kararınızı note 12den yana kullanın acıkcası kullanmadığım için onun hakkında pek yorum yapamıyorum ama m34 beni maalesef mutlu etmedi :(
akifakif32
Beginner Level 3
Galaxy M
Bende de m34 var açıkçası pek memnun değilim infinix note 30'dan geçtim garip şekilde arayüzde kasmalar oluyor
0 Likes