cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

M34, Süper Hızlı Şarj seçeneği görünmüyor

(Topic created on: 08-01-2024 02:10 PM)
182 Views
Turgineer
Active Level 1
Options
Galaxy M
Merhaba, Spigen marka 30W şarj aleti aldım. Telefona taktığımda 15W şarj aleti ile aynı performansı verdiğini gördüm ve pil ayarlarına girdim. Normal hızlı şarj varken süper hızlı şarj yok.

Samsung'un websitesinde M34'ün süper hızlı şarj desteklediği yazarken neden bende bu seçenek yok?

11 Comments
casly26
Active Level 7
Galaxy M
O adaptörün 25w veya 15w olması lazim 65w bile taksa. Hızlı şarjdan ötesini alamazsın onun için 25w adaptör kullan
yns21fe
Expert Level 1
Galaxy M
Kablonuz 25W hızlı şarjı desteklemiyor olabilir veya cihaz ısınmış olabilir. Ayarlarda zaten süper hızlı şarj diye bir ayar yok sadece hızlı şarj var. Onu açmanız yeterli.
MahmutCan-A34
Active Level 7
Galaxy M
orijinal 25 wattlık adaptör varsa elinde Ayarlar Pil kısmına bakıp kontrol et
MahmutCan-A34
Active Level 7
Galaxy M
şimdi dikkatli okuduğumda adaptör orijinal Samsung değil normal ondan dolayı oluyor Samsung markasından başka adaptör alırsan süper hızlı şarj yazmayabilir
Turgineer
Active Level 1
Galaxy M
Kablo M34'ün kutusundan çıkan orjinal kablo.
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy M
One ui 6 güncellemesi ile pil ayarlarındaki süper hızlı şarj ayarı kalktı. Ama telefonunuzun süper hızlı şarj dolumu yaptığını telefonu şarj takarken görülen animasyonla anlaşılır.

Eğer bu ekran görüntüsünde görülen ortadaki 25w gibi bir animasyon sizde çıkıyor ise telefonunuz süper hızlı şarj dolumu yapıyordur.1722503234707_1722503234696_0.jpg
Yavuz_S23
Active Level 9
Galaxy M
Dediklerine ekleme yapmak gerekirse şarj aletinin PPS desteği olması gerekir ve şarj kablosu da desteklemelidir.
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy M
Orası doğru. Zaten kablo kutudan çıkıyor muhtemelen onu kullanmıştır.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Kablonunda desteklemesi lazım