cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

M34 5g ve Exynos 1280

(Topic created on: 09-29-2024 02:15 PM)
148 Views
ªlp
Active Level 1
Options
Galaxy M

Hayatımda gördüğüm en berbat stabilizeye sahip işlemci, gerçekten berbat birşey, günlük kullanim için uygun fakat ufak tefek oyunlarda bile fps drop yiyorsunuz, düzeltme gibi bir şansinizda yok saniyorum.

14 Comments
anusername
Expert Level 5
Galaxy M
Hangi oyun?
0 Likes
ªlp
Active Level 1
Galaxy M
E football 25 , brawl stars , wild rift, ea fc mobile gibi oyunlarda fps drop veya takilma sorunlari var, şuanda mobile legends denedim bir bu oyunda memnun gibiyim biraz
0 Likes
anusername
Expert Level 5
Galaxy M
Exynos 1280 günlük kullanıma uygun bir işlemci bu tür ağır oyunları oynamak için çok uygun depil. Mediatek helio g99 kullanan bir cihazım var brawl stars mobile legends magic tiles 3 ve red ball 4 oynuyorum gayette güzel çalıştırıyor, oynatıyor. Benim işlemcim daha performansa önem verdiği için. Üstelik game optimizing serviceyi devre dışı bırakmanızı öneririm ondan da kaynaklanabiliyor.
0 Likes
ªlp
Active Level 1
Galaxy M
Hocam j7 prime da bile ufak tefek kasma ile oynadığım oyun bu cihazda takılıyor , pek akla kâr değil açıkçası
0 Likes
anusername
Expert Level 5
Galaxy M
Hocam j7 prime 3/16. Kasması aşırı normal ve cihaz eski, desteği falan kesildi. M34e gelirsek yani ben işlemciden dolayı diye düşünüyorum. Ayrıca game optimizing service diye bir program var samsung cihazlarda. O da oyunu cşhaxa göre optimize ediyor işlemciyi zorlamamaya çalışıyor bu yüzden de drop yiyor olabilir. Devre dışı bırakın gosu. Az da olsa performans artışı olabilirim belki. Olmazsa da orda game hub var, oyunu game huba taşıyıp sağ yukarda üst nokta > game booster > oyun performansı kısmını performans yapın.1727608112007.jpg
0 Likes
ªlp
Active Level 1
Galaxy M
J7 ornegi exynos ile karsilastirdigimdandi , onun kasmasini dert etmedim , gos u kapatacsgim simdi birde oyle bakalkm
0 Likes
anusername
Expert Level 5
Galaxy M
İşlemciler arası farklılıklar olabiliyor mesela atıyorum 2400 çok iyi performans veriyorken 1280 drop yedirtebilir. Gosu kapatıp bana bilgi verirseniz çok iyi olur
0 Likes
ªlp
Active Level 1
Galaxy M
Keşke bende g99 alsaydim, 2 cihaz arasinda kalmistim bunu sectim,
0 Likes
anusername
Expert Level 5
Galaxy M
Bende bi ara a24le(g99) a25 (1280) arasında kalmıştım. Sonra annem bana a24 aldı işte öyle ağır oyunlar oynamıyorum genel olarak oyun performansından aşırı memnunum. Üstelik keşke m34 almasaymışsınız o fiyata a24 var. Samsung m serilerine önem vermiyor çok maalesef.
0 Likes