cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

M33 telefon ile 4k videoları açamamak

(Topic created on: 12-30-2022 09:28 PM)
272 Views
frqn
Beginner Level 4
Options
Galaxy M

Evet ne yazık ki telefonu bugün aldım ve farkettim ki YouTube gibi uygulamalarda 4k çözünürlükte video izleyemiyorum. Uygulamada görüntü kalitesi seçeneğinde maksimum 1080p çözünürlük seçeneğini seçeniliyorsunuz.

Chrome gibi Web tarayıcıları üzerinden YouTube gibi uygulamaları girdiğinizde ise 4k 2160p seçeneğini seçebilsenizde görüntü donuyor. Telefon bu çözünürlükte video oynatamıyor.
M33ten önce 4 yıl Asus zenfone5 modelini kullandım. 4 yıl önceki bir modelde bile rahatça 4k çözünürlükte video izleyebiliyordum. Hayal kırıklığı gerçekten. Umarım güncelleme ile vs bu sorunu aşabilir Samsung.

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy M
Merhaba kardeşim,

Cihazın 4k 30 fps video kodeklerini çözüp açabiliyor normalde, youtube yazılımı kaynaklı bir problem olabilirScreenshot_20221230-225640_16203_1672430200.jpg

View solution in context

Solution
Çoruh
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba frqn,

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

8 Comments
tolgaS20FE
Expert Level 1
Galaxy M
Youtube bazı telefonlara 4k özelliği vermiyor mesala örnek olarak netflix gibi cihazım hdr destekliyor ama netflix serfikası bunu uygun görmüyor vesaire vesaire
frqn
Beginner Level 4
Galaxy M
Evet tabiki her telefona bu desteği vermeyebilir. Ama bu telefonu resmi kanallarından fhd+ olarak pazarlamaları çok yanlış.
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
4k video çeken bir cihaz nasıl oynatmıyor?
frqn
Beginner Level 4
Galaxy M
Bazı formatları oynatabiliyor tabiki. Ancak YouTube gibi uygulamaların video formatlarını desteklemiyor.
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy M
8k videolarda gene 1080p mi destekliyor
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy M
Merhaba kardeşim,

Cihazın 4k 30 fps video kodeklerini çözüp açabiliyor normalde, youtube yazılımı kaynaklı bir problem olabilirScreenshot_20221230-225640_16203_1672430200.jpg
srdrdmrl77
Active Level 10
Galaxy M
Gerekete yok . Zaten gözlerimiz bozuk 😄😄😄
Solution
Çoruh
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba frqn,

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD