cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

M31s

(Topic created on: 01-31-2022 01:56 PM)
467 Views
kavak05
Active Level 1
Options
Galaxy M

Iyı günler telefonum kendi kendine kapanıp yeniden açılıyor çözüm var mı? Yardımcı olur musunuz

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy M
Önce Members uygulamasının yardım sayfasından hata raporlarına gelip hata raporu gönderin. Sorunu ilgili ekip cihaz yazılımı üzerinden incelesin. Eğer serviste kontrol gerekli görürlerse sizi zaten yönlendirirler. Rapor incelendikten sonra Members uygulaması üzerinden size dönüş yapacaklardır.

View solution in context

0 Likes
12 Comments
Galaxy M
Merhaba,
Yeniden başlatma açıksa yeniden başlatınız. Eğer sorun hala devam ederse bi cihazı sıfırlayın. Eğer hala sorun devam ederse bir servis yolu gözükmesi lazım.
kavak05
Active Level 1
Galaxy M
Yeniden başlatmayı kapattım geçen hafta tamamen reset attım ama sonuç malasef aynı, bazen 2 hafta sonra bazen günlük kapanıp açılıyor. Normalde telefonumdan cok memnunum kendi kendi kapanması nedeniyle soğudum telefondan
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
O zaman en yakın servise kutusu faturası garanti belgesi ile götürün.
0 Likes
Galaxy M
Son güncellemeden sonra mı böyle oldu
kavak05
Active Level 1
Galaxy M
Telefonu alalım 2 buyuk ay oldu bu sürede 2--3 kez kapandı cok dikkate almadım ama artık can sıkmaya başladı dünden beri 2 kere kapanıp açıldı
0 Likes
ahmet_turğut
Expert Level 5
Galaxy M
Merhaba
Cihazınızı sıfırlamanız gerekiyor Şu işlemleri yaparak cihazı sıfırlayabilirsiniz uygulamaları ekranına gelin ayarlar uygulamasını buldum tıklayıp girin genel yönetim yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden sıfırla yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden fabrika ayarlarına sıfırla Bu yazı seçeneğine tıklayın oradaki sayfadaki gerekli adımları uygulayarak sıfırlama işlemini başlatın ve onaylayın cihazı sıfırlamanız a rağmen Sorun devam ederse Muhtemelen bir parçası bozuk demektir sorunların devam ettiği halinde garanti belgesi ile birlikte cihazı Samsung yetkili servis merkezine teslim etmeniz gerekir
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Otomatik yeniden başlatma açıksa belirli zamanlarda cihaz yeniden başlatır kendini optimize etmek için.
kavak05
Active Level 1
Galaxy M
Bugun 2 kere kapanıp açıldı ve fabrika ayarlarına geri dön dedim bakalım yine devam edecek mi
erkandeniz
Active Level 7
Galaxy M
donanım sorunu olsa kapanır açılmaz. seninki tekrar kendilinden geri açılıyosa bu sorun yazılımsal. sakın yukarda yorum yapanları dinleyipte servise götürme.
0 Likes