- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
İyi gunler m31s telefonumda ilk sıkıntım google play üzerinden programları yeni yüklerken veya güncelleme de programı veya güncellemeyi indirdikten sonra yükleme suresi çok uzun sürüyor...bunu benim eski kullandigim (gm5 plus) telefona nazaran söylüyorum.... 2 sıkıntım ise bazen Chrome ve samsung İnternet uygulamasında 15 20 dk kullandığımda programlarda kasma oluyor bunu pil sekmesi üzerinden bellek hafızasını temizledikten sonra duzeliyor ama bu sürekli yapmak sorun bence
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-07-2021 09:59 AM in
Galaxy MMerhaba varolmayan,
Uygulama sorununuz için Ayarlar > Uygulamalar > Play Store > Depolama > Veriyi Sil işlemini gerçekleştirdikten sonra sorununuz devam ediyorsa farklı bir Wi-Fi ağı ile deneyerek kontrol ediniz.
İnternet sorununuz için Ayarlar > Uygulamalar > Sorun yaşadığınız internet sağlayıcısı (Chrome, İnternet vb.) > Depolama > Veriyi Sil işlemlerini tamamladıktan sonra Menü > Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla menüsünü seçiniz. Bu işlemlerle yaşadığınız durumun çözülmesi beklenmektedir.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
10-07-2021 07:18 AM in
Galaxy M- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-07-2021 09:59 AM in
Galaxy MMerhaba varolmayan,
Uygulama sorununuz için Ayarlar > Uygulamalar > Play Store > Depolama > Veriyi Sil işlemini gerçekleştirdikten sonra sorununuz devam ediyorsa farklı bir Wi-Fi ağı ile deneyerek kontrol ediniz.
İnternet sorununuz için Ayarlar > Uygulamalar > Sorun yaşadığınız internet sağlayıcısı (Chrome, İnternet vb.) > Depolama > Veriyi Sil işlemlerini tamamladıktan sonra Menü > Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla menüsünü seçiniz. Bu işlemlerle yaşadığınız durumun çözülmesi beklenmektedir.
Teşekkürler.
MOD