- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
- Kamera açıldığında tam parlaklık moduna geçmiyor artık. Böyle bir seçenek varsa da bulamadım.
- Pil optimizasyon genel ayarı kalkmış. Her bir uygulama için tek tek bakmanız gerekiyor. Bu epey uğraştırıcı olmuş. Genel ayarın kalkması kötü olmuş.
- En en en kötüsü varsayılan tarayıcı seçiminin artık zorunlu olması. Ben bunu her bir linkte kendim seçmek istiyorum. Ama artık bu mümkün değil. Bu gerçekten çok rahatsız edici olmuş benim için.
- Sosyal medya uygulamalarında nedense bi takılma durumu var.
- RAM Plus özelliği gelmiş. Bu bir sanal bellek. Olması olmamasından iyidir. Ama ben kapatmayı tercih ederdim. Çünkü depolama biriminin ömründen yiyor. Bir önceki telefonum depolama biriminden ölmüştü. Maalesef kapatılamıyor.
- Android sistem güncellemesini ben her yıl alsın isterim. Android 12, 13, 14... Ama en önemlisi güvenlik güncellemesi. Güvenlik güncellemeleri mutlaka zamanında gelmeli. İyice gecikmeye başladı hiç zamanında değil. En son 6 ay önce idi güvenlik güncellemesi. Android 12 ile bu 3 ay öncesine güncellendi. Çok geride hiç güncel değil.
Bu bahsettiğim sorunları ve eksiklikleri moderatör arkadaşlar ilgili birimlere iletebilirlerse sevinirim. İyi günler.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-09-2022 04:59 PM in
Galaxy MMerhaba Battlestar,
Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz.
Teşekkürler.
MOD

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-09-2022 04:59 PM in
Galaxy MMerhaba Battlestar,
Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz.
Teşekkürler.
MOD