cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

M31s Android 12 güncellemesi sonrası kaybolan özellikler ve sorunlar

(Topic created on: 06-09-2022 12:10 PM)
Battlestar
Beginner Level 3
Options
Galaxy M

- Kamera açıldığında tam parlaklık moduna geçmiyor artık. Böyle bir seçenek varsa da bulamadım.

- Pil optimizasyon genel ayarı kalkmış. Her bir uygulama için tek tek bakmanız gerekiyor. Bu epey uğraştırıcı olmuş. Genel ayarın kalkması kötü olmuş.

- En en en kötüsü varsayılan tarayıcı seçiminin artık zorunlu olması. Ben bunu her bir linkte kendim seçmek istiyorum. Ama artık bu mümkün değil. Bu gerçekten çok rahatsız edici olmuş benim için.

- Sosyal medya uygulamalarında nedense bi takılma durumu var.

- RAM Plus özelliği gelmiş. Bu bir sanal bellek. Olması olmamasından iyidir. Ama ben kapatmayı tercih ederdim. Çünkü depolama biriminin ömründen yiyor. Bir önceki telefonum depolama biriminden ölmüştü. Maalesef kapatılamıyor.

- Android sistem güncellemesini ben her yıl alsın isterim. Android 12, 13, 14... Ama en önemlisi güvenlik güncellemesi. Güvenlik güncellemeleri mutlaka zamanında gelmeli. İyice gecikmeye başladı hiç zamanında değil. En son 6 ay önce idi güvenlik güncellemesi. Android 12 ile bu 3 ay öncesine güncellendi. Çok geride hiç güncel değil.

Bu bahsettiğim sorunları ve eksiklikleri moderatör arkadaşlar ilgili birimlere iletebilirlerse sevinirim. İyi günler.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba Battlestar,

Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz. 

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
1 Comment
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba Battlestar,

Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkürler. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz. 

Teşekkürler.
MOD

0 Likes