Original topic:

M31S hızlı şarj sorunu

(Topic created on: 08-31-2025 10:03 PM)
294 Views
Bluevona
Active Level 1
Options
Galaxy M

M31S telefonum daha düne kadar hızlı sarj oluyordu bugün sadece normal şekilde şarj oluyor. Pil ayarlarında hızlı şarj aktif. Neden olabilir soketten mi? Başına gelen var mı

9 Comments
Galaxy M
Başka bi kablo ile denediniz mi?
Bluevona
Active Level 1
Galaxy M
Farkli 4 tabe kablo ile denedim. Diger telefonumda aynı kablolar hızlı sarj ederken m31s de etmiyor normal ediyor. Soketi temizledim igne ile gene cozum olmadi
0 Likes
Bluevona
Active Level 1
Galaxy M
Bilgilendirm icin tesekkurler. 3 farkli hızlı sarj adaptoru ve kablom var evde. Diger A55 telefonuma takınca sorun yok. M31S e takınca normal sarj ediyor. Dün taktığımda super hızlı sarj yazardi ekranda simdi normal sarj diyor ve ve kablonun uçlarında yön seçiyor. Etmezse kabloyu ters ceviriyorum filan. Igne ile temizlerim supurge ile cektim ufledim bana mısın demedi
0 Likes
Galaxy M
Şarj soketiniz pislenmiş olabilir kablonuzun ucu da aynı şekilde pislenmiş olabilir temizleyip deneyin
Bluevona
Active Level 1
Galaxy M
4 farkli kablo ile denedim durum aynı. Ve ayni kablolar ile baska telefonumu sarj ediyorum hızlı ediyor. M31s de sorun var. iğne ile soketide temizledim gene aynı.
0 Likes
Galaxy M
Soketiniz yanmış vs olabilir ani voltaj değiştiyse elektrik gittiyse vs soketin değişmesi gerekiyor olabilir
Bluevona
Active Level 1
Galaxy M
Soket değişimi gerekiyor yani
0 Likes
Galaxy M
Kesin bir şey diyemem başka telefondan ışık tutup bakın kendiniz belki yanığı görürsünüz