EhliMuminin
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Forumda Android 12 ile alakalı şikayetleri görünce Android 11 ile devam etme kararı aldım :) Zaten güncelleme fazla yapmadığımdan android 12 henüz gelmedi. M31s alakalı kulaklıktaki cızırtı probleminin düzeldiğine dair bir mesaj gördüm, kılıfla kullandığımdan mıdır nedir bazen mlbb girerken algılamıyor ekran, skiller vardır sağ alt ekranda oynayanlar bilir son zamanlarda böyle bir şey oldu. Ultra video cekimi yakin selfie kamerasi baya iyi ve sosyal uygulamalarda olsun instagramda twitter vs. de ısınma yok takır takır açıyor, düzenli periyotlarda cihaz bakımı yapıp fazlalık dosyaları siliyorum, uygulamaların ön belleğinide temizliyorum, animasyonları da kapadım mı canavar. Aktif kullanan biri olarak pil süresi 1.5 gün rahat çıkarıyor. Youtube'a video için editi de bu cihazdan yapiyorum, kısa süreli(5-10 dakikalık) videoları bir sorun yaşamadım gayet hızlıydi. 6.5 inç olması lazım ekran boyutunun cebe biraz tuğla koyar gibi hissetiriyor :), ve ağır da bir telefon geçen burnuma düştü. O acıyla ağırlığını hissediyorsunuz. Parmak izini neden arkaya koymazsanız da telefonun power tuşuna koyarsınız, herhalde amaç en az harcamayla en çok verim (: Bu arada telefonu alalı 7 ay olmuş tam.
Fikir vermek istedim genel olarak almak isteyenler olabilir bu cihazı. İyi günler dilerim...
0 Comments