cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

M31 ekran kaydedici wi fi direct yazılım hataları

(Topic created on: 03-31-2021 12:57 PM)
417 Views
timo4wer
Active Level 3
Options
Galaxy M

M31 de neden ekran kaydedici yok a7 gibi telefonlarda bile var. Wi direct var ama galeri üzerinden paylaş dediğinde çıkmıyor. Android 11 bazı küçük yazılım hataları var. Ağır çekim düzenlemede bazen oynatmıyor. Yetkililer de keşke ilgilense. Bilgisi olan var mı? 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba timo4wer,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler.

Cihaz modelleri arasında, yazılımsal ve donanımsal olarak farklılıklar bulunabiliyor. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz.

Yaşadığınız durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
2 Comments
DearM51
Active Level 5
Galaxy M
ekran kaydedici sadece m51de var diye biliyorum
0 Likes
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba timo4wer,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soruyu sorduğunuz için teşekkürler.

Cihaz modelleri arasında, yazılımsal ve donanımsal olarak farklılıklar bulunabiliyor. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz.

Yaşadığınız durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes