cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

M31 Telefonda ekran kararması (ilginç)

(Topic created on: 03-03-2024 12:53 AM)
508 Views
Ömür_Ç
Beginner Level 2
Options
Galaxy M

Merhaba,

Bende bulunan bir M31 telefonun bilinen bir problemi ama garip ama sinir bozucu bir çözümü var.

Ekranım bazen 5dk. bazen 30dk aralıklarda kararıyor. Telefon çalışmaya devam ediyor. Ses var. Video açıksa ses geliyor. 

Arama geliyor. Bildirimler geliyor. Ama ekranda görüntü yok. 

Çözümü ne biliyor musunuz? Soğuk...

Telefonu soğuk bir mermere veya buzdolabına koyduktan 10sn. sonra normale dönüyor. Ama koymazsam 

kesinlikle ekran geri gelmiyor. Bu nasıl bir problemdir? Her şeyi denedim. Fabrika ayarlarına geri döndürdüm,

Bütün temizliklerini yaptım, telefonumda oyun bile yok. Bilinen klasik uygulamalar var. Virüs taramaları, sıfırlamalar

hiçbiri bir işe yaramadı. Ekrak kendi kendine gidiyor. Buzdolabına koyuyorum geri geliyor. Bana bi çare lütfen...

9 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Aşırı ısınmadan kaynaklı lehimlerde sorun oluyor o anda
0 Likes
Ömür_Ç
Beginner Level 2
Galaxy M

Teşekkürler ama ısı hiç yok. Yani el ile hissettiğim hiçbir ısı yok. Sanırım iç bölümde bizim hissedemeyeceğimiz ısı problemi mi var? Lakin dolapta 10sn. tutuyorum hemen kendine geliyor. Kısacık sürede iç bölgelere hemen etki etmez. Ekran ile ilgili bir saçmalık var sanırım

Anonymous
Not applicable
Galaxy M
İç ısı arttığı için olur soğukla temas ettiği an etki eder
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Ekran degisecek tek care
0 Likes
srdrdmrl77
Active Level 10
Galaxy M
Video izlerken Seni takip ediyor cihaz ekrana bakmazsan kararıyor elran
0 Likes
srdrdmrl77
Active Level 10
Galaxy M
Ayarlar girin arama yerine ekran zaman aşımı yazın ve oraya girin ekran açık kalma süresini 2 yapın ve en altta ( görüntülerken ekranı açık tut özelliği var ) ona bakın
0 Likes
Ömür_Ç
Beginner Level 2
Galaxy M

Bilgi için teşekkürler ancak böyle bir sorun değil. Ekran kapansa bile bu durumda tekrar açılabilmesi lazım. böyle bir durum yok. buzdolabına girince 10sn. içinde açılıyor. Isınma ile ilgili sanırım.

0 Likes
srdrdmrl77
Active Level 10
Galaxy M
Oooo o iş karttan kaynaklı cihazınız bir sebepten dolayı sıcakken darbe veya çalkalanma düşme vb. Şeyler olduysa soğuk lehinler atmıştır. Servise gitmesi gerekiyor. Geçmiş olsun
0 Likes
Barış94
Active Level 4
Galaxy M
Eğer donanımsal bir sorun yok ise senin sorunun kimsenin sevmediği sevenler vardır da One Ul Dan kaynaklıdır.Twrp yardımı ile Custom Rom kur ya da Hard Reset.
0 Likes