cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

M30s USB çıkarıldı takıldı sorunu

(Topic created on: 08-24-2020 01:56 PM)
271 Views
Emreee_
Active Level 1
Options
Galaxy M

2 mayısta aldığım Galaxy M30s telefonumu 28 mayıs'ta şarj almama sorunundan dolayı garantiye yolladım ve değişim talep ettim. Değişim kabul oldu. 15 ila 17 haziran arasıydı sanırım telefonu teslim aldım. 23.08.2020 ' de tekrar M30s ile ilgili sorunla karşılaştım. Sorun, usb bağlantısı çıkarıldı ve takıldı diye bildirimlerin sürekli gelmesi. Bundan ötürü telefon kilitlense bile ekran açık kaldığından şarj dayanmıyor. Ayrıca gözlemlediğim ikinci sıkıntı telefonun üst kısmı aşırı ısınma yapıyor. Ayrıca ilk günkü telefon kullanımım ile şuan ki arasında bir değişiklik olmamasına rağmen şarjının daha çabuk bittiğini gözlemlemekteyim.

Usb bağlantısı çıkarıldı takıldı sorunu ile her yolu denedim. Fabrika ayarları vs bildirimleri kapatma vs gibi gibi şeyler ama maalesef bugün teknik servise yollamak zorunda kaldım. 

Daha önceki sorunlarıma da bakabilirsiniz. Telefonu herkese tavsiye ederim demişim. Evet hala öyle diyorum ama sinir katsayısı düşük olanlara  tavsiye ederim. İnanın ki M30s yıldırdı beni.  Hayır bide o kadar farklı sorunla karşılaşıyorum ki anlam veremiyorum.   Bu kadar olamaz ama. 6 yıl boyunca Sony Z2 kullandım. Bir kere böyle saçma olay görmedim. Mayısta aldım telefonu nerdeyse her ay fabrika ayarlarına döndürüyorum. Z2 'yi kullanmaya devam etsem de aynı şeyi yapıyodum zaten. Android zaten şans işi. Genel telefonların yarısından çoğunda bazı sıkıntılar çıkıyor tamam kabul ama 2 kere almış olduğum sıfır telefonumun bozulması da kabul edilebilir birşey değil benim açımdan!!!

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M
Merhaba Emreee_,

Ben Bordo, Samsung forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Bundan sonraki süreçlerde, Samsung ürünleri ile ilgili yaşadığınız herhangi bir sorunda, konuyu detaylı inceleyebilmemiz ya da aklınıza takılan soruları yanıtlayarak, size yardımcı olabilmemiz için tarafımıza her zaman, aşağıdaki linkler üzerinden ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
1 Comment
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M
Merhaba Emreee_,

Ben Bordo, Samsung forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Bundan sonraki süreçlerde, Samsung ürünleri ile ilgili yaşadığınız herhangi bir sorunda, konuyu detaylı inceleyebilmemiz ya da aklınıza takılan soruları yanıtlayarak, size yardımcı olabilmemiz için tarafımıza her zaman, aşağıdaki linkler üzerinden ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD
0 Likes