cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

M30s Pubg

(Topic created on: 06-16-2020 06:21 PM)
201 Views
SharryX
Active Level 4
Options
Galaxy M

Arkadaşlar,merhaba.Bu konuyu defalarca yazdım ve hicbir sonuç gelmedi.Cihazim yaklaşık 2.5 aylık m30s.Gunde ortalama 2 saat pubg oynuyorum.

Bildiğiniz üzere m30s pubg grafik ayarlarında hdr ye kadar destekliyor .Bende hdr ayarlarında oynarken görüntü birden 144 p gibi olup bulaniklasiyor .Bunun çözümü  nedir ?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000002
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba SharryX,

Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
5 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy M
Merhaba Ben Alfatürk

Bu sorun pubg den kaynaklanıyor sana tavsiyem pubg geliştiricilerine bu sorunu iletin M30s cihazında yaşadığınızı
0 Likes
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy M
Merhaba ben Bolt!

Sorun pubg mobile ile alakalı bir durum olarak görünüyor. Pubg yapımcılarına sorunu iletmeyi deneyin. Oyunu da HD olarak oynamayı deneyin. Gelecek bir sonra ki güncelleme de sorunun çözüleceğini düşünüyorum.
0 Likes
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy M
son yazdığıma cevap vermedin. :))
0 Likes
YarGıc
Active Level 6
Galaxy M
Bu Sorun Pubg Grafik ayarları ile ilgili Cihaz ne kadar Da desteklese ise Cihaz Isındığında Görüntüde Dalgalanma Yaptığını algıladıgı Sırada Otomatik Görüntü Kalitesini Düşürür
0 Likes
Solution
User0000002
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba SharryX,

Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes