- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
10-24-2020 11:44 PM (Last edited 10-24-2020 11:46 PM by User0000006 ) in
Galaxy MDaha önce de bu sorunu dile getirdim fakat destek veren arkadaş sadece telefon ayarlarımı sıfırladı (şaka gibi) ve o yazdığım kaldırılmış! Netflix'te maksumun çözünürlük SD olarak gözüküyor. Nedenini biraz araştırdım ve Widevine seviyesiyle ilgili olduğunu gördüm. Widevine seviyesi L3 olarak gözüküyor Netflix'te ve bu sorunun güncelleme ile geldiğini söyleyen kullanıcılar var. Samsung bu yaptıkları ile markadan soğutuyor insanları. Çözüm olarak da ayarları sıfırlaması çok komik, telefondan hiç anlamasam belki bişey yaptıklarını düşünebilirdim. Bu sorun güncelleme ile çözülür. Yakın zamanda sorunu çözmek için Samsung Galaxy M30s SM-M307FN cihazlarına bir güncelleme bekliyorum!
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-25-2020 07:03 AM (Last edited 10-25-2020 07:04 AM ) in
Galaxy MMerhaba FERDİ61,
Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Yorumunuzla, foruma katkı sağladığınız için teşekkürler. Uygulama optimizasyonları ile ilgili bir durum olabileceği için konuyu, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz. Cihaz yazılımı ile ilgili bir durum olduğunu düşünüyorsanız, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-24-2020 11:45 PM in
Galaxy M- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-24-2020 11:50 PM in
Galaxy M- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-25-2020 12:02 AM in
Galaxy Miyi akşamlar kardesim
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-25-2020 12:08 AM in
Galaxy M- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-25-2020 12:12 AM in
Galaxy M- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-25-2020 12:54 AM in
Galaxy M- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-25-2020 07:03 AM (Last edited 10-25-2020 07:04 AM ) in
Galaxy MMerhaba FERDİ61,
Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Yorumunuzla, foruma katkı sağladığınız için teşekkürler. Uygulama optimizasyonları ile ilgili bir durum olabileceği için konuyu, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz. Cihaz yazılımı ile ilgili bir durum olduğunu düşünüyorsanız, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD