cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

M21 nfc sorunu

(Topic created on: 04-06-2021 09:07 AM)
453 Views
Hızırr
Active Level 1
Options
Galaxy M

Telefonu alalı daha 15 gün oldu sorunlar bitmiyor nfc çalışmıyor akbil yüklemesinde okumuyır fabrika  ayarlarına döndüm olmadı sensör bozuk arama sırasında ekran bi açılıyor bi kapanıyor. Bir de bu *#0*# menüsü sensöre bastığımızda titreşim olması ve ekranın yesile dönmesi gerekmiyor mu? Anlamadım gitti arkadaşlar bu nasıl iştir sıfır telefon aldık 2.el gibi bu kadar şansızlık olur mu ki.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba Hızırr,

Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın-Otomatik Kontroller" bölümünden test ettiğinizde, sensörlerde donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.

MOD​​

View solution in context

0 Likes
5 Comments
UçanTosbağa
Active Level 6
Galaxy M
M30s var bende sensör yazana basınca yeşil yanıp titremedi
0 Likes
Hızırr
Active Level 1
Galaxy M
Ben anlamadım ya şimdi de telefonla konuşurken kulaklıktan ses gitmiyor yazıyorum yazıyorum bir geri dönüş sağlamadı hala
0 Likes
55vada55
Active Level 4
Galaxy M
Eğer 3. parti bir uygulama kullanıyorsan ödeme yapamazsın. Bu samsung'un yaptığı bir şey.
0 Likes
Hızırr
Active Level 1
Galaxy M
İyi de ben Ödeme için nfc kullanmıyorum ki sadece akbilime para atınca.Onun için kullanıyorum
0 Likes
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba Hızırr,

Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın-Otomatik Kontroller" bölümünden test ettiğinizde, sensörlerde donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.

MOD​​

0 Likes