- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
04-06-2021
09:07 AM
(Last edited
04-06-2021
09:10 AM
by
Kızılırmak
) in
Telefonu alalı daha 15 gün oldu sorunlar bitmiyor nfc çalışmıyor akbil yüklemesinde okumuyır fabrika ayarlarına döndüm olmadı sensör bozuk arama sırasında ekran bi açılıyor bi kapanıyor. Bir de bu *#0*# menüsü sensöre bastığımızda titreşim olması ve ekranın yesile dönmesi gerekmiyor mu? Anlamadım gitti arkadaşlar bu nasıl iştir sıfır telefon aldık 2.el gibi bu kadar şansızlık olur mu ki.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-06-2021 03:13 PM in
Galaxy MMerhaba Hızırr,
Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın-Otomatik Kontroller" bölümünden test ettiğinizde, sensörlerde donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki yönergeleri takip edebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-06-2021 09:13 AM in
Galaxy M- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-06-2021 09:19 AM in
Galaxy M- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-06-2021 09:57 AM in
Galaxy M- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-06-2021 10:08 AM in
Galaxy M
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-06-2021 03:13 PM in
Galaxy MMerhaba Hızırr,
Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın-Otomatik Kontroller" bölümünden test ettiğinizde, sensörlerde donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki yönergeleri takip edebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD