cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

M21 / Ekran Görüntüsü ve Pil Sorunu

(Topic created on: 02-20-2021 12:14 AM)
1745 Views
topraknroll
Active Level 2
Options
Galaxy M

Telefonun kurulumunu bugün yaptım. El ile ekran görüntüsü  alma özelliği açık  olmasına rağmen görüntü  alamıyorum. Müşteri  hizmetlerini aradım 2 kere. Birinci temsilci ayarları kontrol etti ve telefonu fabrika ayarlarına döndürmemi söyledi. Yaptım fakat olmadı. İkinci  temsilci de Android 11 güncellemesinin geldiğini  fakat parça  parça  geldiğini ve bundan kaynaklandığını söyledi. Telefonu  fabrika ayarlarına sıfırlarsam yazılım  güncellemesi  ile ilgili hataları düzelteceğini söyledi. Yaptım.  Ancak problem devam ediyor ve  formattan sonra yazılım  güncellemesi kontrolü yaparken sunucu hatası  vermeye başladı  telefon. Pilin hızlı tükendiğini  söylediğimde de ilk şarjın hızlı  biteceğini fakat birkaç kereden sonra düzeleceğini söyledi. Samsung aldığıma  pişmanım demek için  daha fazlasına  gerek var mı bilmiyorum? Ya da daha ne olması lazım? Bu problemleri yaşayanlar herhangi bir çözüm ya da sebep buldular mı? 

Resolved!
ツRODANツ
Active Level 6
Galaxy M
bazen nadirde olsa arızalı cihaz gelmesi normal üretim aşamasında yada taşıma aşamasında bazi sorunlar çıkabiliyor
topraknroll
Active Level 2
Galaxy M
Yani bilmiyorum ben böyle bir şey beklemiyordum. Çok sıkıldım bu duruma. Çünkü telefona çok ihtiyacım vardı. Hatta gönderim aşamasında bile aradım geciktirmesinler diye. Ve şu duruma bakın... Zaten bataryası için özellikle tercih ettim. İade talebi oluşturdum şimdi.
ツRODANツ
Active Level 6
Galaxy M
isterseniz redmi note 8 pro en son 2500 2600 arasındaydı çok tavsiye ederim o telefonu performans ve pil olarak
topraknroll
Active Level 2
Galaxy M
Normalde POCO X3 alacaktım. Ancak Xiaomi kara listeye alındı. Önemsemedim bunu. Sonra bir baktım POCO Xiaomi ile bağını koparmış. Art arda böyle haberler gelince soğudum markadan. Samsung alayım dedim hem yorumları iyi hem bataryası yüksek mAh diye. Ama soluğu burada aldım işte. Çok sağlam bilgiler veren müşteri temsilcileri sağ olsun....
ツRODANツ
Active Level 6
Galaxy M
benim önerim redmi kısmında yada biraz bütçenizi arttırıp realme 7 pro da alabilirsiniz
topraknroll
Active Level 2
Galaxy M
Redmi serisinde çok kronik sıkıntı olduğunu gözlemledim. O nedenle çok ısınamadım. Kullanıcıları güncellemelerin telefonu bitirdiğini söylüyor. Elektronik biraz da şans işi ama kronik cihazlar çok sıkıntı.. Ben LG G4 kullanıyordum 5 senedir. Bataryası, şarj soketi beni mahvetti. Samsung da şu an beni mahvediyor. Bana huzur yok. 😕
ツRODANツ
Active Level 6
Galaxy M
Yani o zmn realme 6 pro yada realme 7 pro yu deneyin başka bisi öneremem
topraknroll
Active Level 2
Galaxy M
Bakalım şu M21 iadesini bir gerceklestireyim de hayırlısıyla.
topraknroll
Active Level 2
Galaxy M
Umarım sıkıntı yaşamam..
ツRODANツ
Active Level 6
Galaxy M
İlk olarak sunucu hatası türkiyede genel bi sorundur aynısı bendede vardır benim tavsiyem eğer 2 3 gün içinde düzelmezse iade etmenizi tavsiye ederim not olarak sorun çok sıkıntı yaşatiyorsa bunu yapmanızı tavsiye ederim