cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

M20 sürüm düşürme (downgrade)

(Topic created on: 07-01-2020 05:15 PM)
Samsung_uEzKCv1
Beginner Level 2
Options
Galaxy M

İyi günler telefonum m20 Android 10 yüklü Android 8.1 e düşürmek istiyorum çünkü şimdiye kadar gönderdiğiniz bütün güncellemeler hep sorunlu çıktı sıkıntılı çıktı 9'da olsun 10 da olsun, klavyeden dolayi nefret ettik bu telefondan, heleki 2 gun once gelen guncelleme ile klavye durup durduğu yerde bir şey yazarken kontrolü kendi alıp bir şeyler yazmaya karalamaya başlıyor telefonun sürümünü ilk geldiği zaman ki ne göndermek istiyorum ama sizin bu U... S... (1,2,3,4) sürümlerden dolayı geride döndüremiyorum bir çözüm bulmanız lazım. Lütfen cevap verin çözüm sunun nefret ettim Nalet olsun Almaz olaydım Samsung telefon ilk defa aldım samsung pişmanım. Birde ustune surum dusurmede boyle sacma sapan zorluklar cikarmaniz iyice samsungu gozumde bes para etmez etti. 

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxy M
bootloader güncellendiği için geriye dönüş yapmak mümkün değildir.Yanlis dusurme yaparsaniz cihazı brickleyebilirsiniz.Bu durumda samsung servisten başka kimse telefonu tekrar kullanabilir hale getiremez.

View solution in context

0 Likes
Solution
Galaxy M
Merhaba Ben DutifulPhraesology !

Böyle bir şeyi yapmanı pek tavsiye etmem ama sen bilirsin aksi taktirde telefonun garanti dışı kalabilir.

View solution in context

0 Likes
Solution
Lacivert
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba Samsung_uEzKCv1,

Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz.

Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
4 Comments
Solution
Galaxy M
bootloader güncellendiği için geriye dönüş yapmak mümkün değildir.Yanlis dusurme yaparsaniz cihazı brickleyebilirsiniz.Bu durumda samsung servisten başka kimse telefonu tekrar kullanabilir hale getiremez.
0 Likes
Galaxy M
ya da samsung anyway jig e sahip olan biri yapabilir.
0 Likes
Solution
Galaxy M
Merhaba Ben DutifulPhraesology !

Böyle bir şeyi yapmanı pek tavsiye etmem ama sen bilirsin aksi taktirde telefonun garanti dışı kalabilir.
0 Likes
Solution
Lacivert
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba Samsung_uEzKCv1,

Ben Lacivert, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz.

Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes