cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

M20 Hızlı Şarj Sorunu

(Topic created on: 05-02-2020 03:55 AM)
5706 Views
MustafaAlperenSağlam
Beginner Level 4
Options
Galaxy M

5 aylık M20 cihazımı şarja taktığımda "Şarj cihazı bağlantınızı kontrol edin" diyor ve şarj alsa dahi hızlı şarj almıyor.Telefonun şarj soketini ve şarj cihazımı kontrol ettim ama sorun çözülmedi.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
GFB_üyesi
Active Level 10
Galaxy M

Merhaba MustafaAlperenSağlam, Ayarlar > Cihaz bakımı > Pil > Sağ köşe üç nokta > Hızlı sarj özelliği aktif mi kontrol etmelisin. açık ve sorun devam ediyorsa, yedekleme ve sıfırlama yaparak kontrol etmelisiniz. sorun devam ettiği taktirde, teknisyenden destek almalısınız. 

View solution in context

4 Comments
Galaxy M
0 Likes
kızılejder
Active Level 10
Galaxy M
peki ya kabloda sorun varsa bu benim eski huawie de oluyodu kabloyu değiştirince gećti kardeşim sizinde kablonuzda içten bükülme kırılma vb. varsa bundan dolayı olabilir

bide rica etsem bwni takip edip ćözümümü kabul ederseniz sevinirimm
Galaxy M
şarj cihazını telefondan daha dikkatli kullanıyorum inanın işi bitince kutusuna koyup saklıyorum.Bu şekilde kablo bozulduysa yazıklar olsun zaten samsunga.
Solution
GFB_üyesi
Active Level 10
Galaxy M

Merhaba MustafaAlperenSağlam, Ayarlar > Cihaz bakımı > Pil > Sağ köşe üç nokta > Hızlı sarj özelliği aktif mi kontrol etmelisin. açık ve sorun devam ediyorsa, yedekleme ve sıfırlama yaparak kontrol etmelisiniz. sorun devam ettiği taktirde, teknisyenden destek almalısınız.