cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

M14 5G Güvenlik Güncellemesi

(Topic created on: 02-28-2024 10:07 PM)
349 Views
AhmetCan07
Active Level 4
Options
Galaxy M
Merhabalar m14 5g ye güvenlik güncellemesi geldi bugün az önce yaptım telefon da ne gibi değişiklikler olabilir bizlere performans açısından neler hissettirir?
9 Comments
ibrahimbstc
Active Level 8
Galaxy M
şubat güncellemesini diyorsan bende yaptım aynı cihaz bende var ama hiçbir hata düzeltmesi veya yenilik gelmedi 6.1i beklememiz lazim mayisin 20sinde gelecek o da
ibrahimbstc
Active Level 8
Galaxy M
bir şey sorcam sende de instagramda video izlerken donma kasma oluyor mu sadece videoda ama bende cok oluyor da sanada sormak istedim
AhmetCan07
Active Level 4
Galaxy M
Evet oluyor hatta başka yerlerden de duymuştum
ibrahimbstc
Active Level 8
Galaxy M
onu ui 5.1de oluyor muydu yoksa 6.0da mı olmaya başladı sende
0 Likes
AhmetCan07
Active Level 4
Galaxy M
Bak bende mesela 5.1 iken oyunlarda falan cızırtı oluyodu 6.0 da düzeldi ama instagram öyle olmadı kasmaya devam ediyor
0 Likes
ibrahimbstc
Active Level 8
Galaxy M
o bendede vardi m14 cihazlarda cızırtı vardi geçti ama 6.0da ben bunu **bleep** ettim instagramda 10 20 dk dolaştığında telefon 39 derecelere cıkıyor isindigindan dolayi kasma oluyor inşallah 6.1 ile düzeltirler gibime geliyo sence düzelir mi
0 Likes
AhmetCan07
Active Level 4
Galaxy M
Bence düzelir ya çünkü gerçekten hızlı bir telefon orta segment sayılır ve aslında oyunlarda ya da diğer uygulamalarda canavar gibi performans sergiliyor sence de öyle değilmi
0 Likes
ibrahimbstc
Active Level 8
Galaxy M
evet bencede öyle fakat pubg de 30 fps vermesi çok kötü umarım 60 fps gelir bizim telefondan daha kötü cihazlar bile 60 fps açıyor hiç olmadı bari 45 fps getirsinler bide insta sorununu çözseler tamam benim icin mükemmel bi telefon
AhmetCan07
Active Level 4
Galaxy M
Kesinlikle öyle