cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

M14 5G GÜNCEL 6.1 YORUMUM-2

(Topic created on: 05-30-2024 08:29 PM)
308 Views
ibrahimbstc
Active Level 8
Options
Galaxy M

image

evet tolga sormustu ram kullanımı nasıl diye acayip iyileşmiş farkı çok acık hissediyorum 800 mb lerden 1.2 ye çıktı %50 iyileşme var ve dün güncellemeyi yaptıgım gibi sıfırladım pil ve arayüz 1 hafta falan optimize olsun tekrar konu açarım ama şuanlik yine net bilgi veremiyorum pili merak ediyosanız sanki 6.0 a göre daha iyi gibi nedeniyse full mobil veri acıkken 90 hz de kullanmama rağmen %40 şarjı 3 saatte bitirdi pil optimize olmamasına rağmen böyle ve 6.0 dayken %40lık düşüş 60 hz de kullanıyordum o zamanlar ve full mobil veri acıklen 3 saati bulmuyordu 2 saat 45-50 dk arasıydı sanırsam.
8 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
👏👏👏
ibrahimbstc
Active Level 8
Galaxy M
tolga ama sıfırladım 60 gb doluydu aynı şeyleri yükledim ve yedeklemede herşeyleri geri yükledim verileri falan tekrar suan 32 gb dolu ne kadar yer açıldı böyle normalde bu kadar açılmıyordu 40 larda gezerdi simdi 32 oldu ama bu zamanla siser 50lere gider gibi
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
ya evet olabilir tabii ama sanırım sistemin kapladığı genel alanı da biraz düşürdüler Bu en son güncellemeyle ama dahili depolamadan ziyade RAM tüketimi önemli ki onun da düştüğünü söylüyorsun Bu iyi bir şey
0 Likes
ibrahimbstc
Active Level 8
Galaxy M
evet normalde 2 3 uygulama açamazdı dün nolduysa bi anda 7 8 uygulama açabildi ama dedigim gibi uygulamaları kullandıkca kapladıgı alanları artacak ondan yine eskisine dönebilir ram kullanımı
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
olabilir bilemiyorum benim cihazıma daha gelmedi deneyimlemedim ama kullananların birçoğu iyi olduğunu söylüyor güncellemenin tabii olumsuz yorum yapanlar da var
ibrahimbstc
Active Level 8
Galaxy M
ya bak mesela animasyonlar düzelmiş diyorlar da ayarlarda bi ayar var geri çıktıgında eski menüyü şeffaf sekilde gösteren bir ayar geldi 6.0 da onu açtıgımda animaayonlar kararıyordu düzelmistir dedim o yine düzelmemis 🤦‍♂️
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
ya tabii ufak sorunlar olabiliyor yine ama cihaza göre de değişiyor tabii
ibrahimbstc
Active Level 8
Galaxy M
o sırada 5.1 akıcılıgı...
sadece kötü yanı m14 de oyunlarda cızırtı sorunu varda 6.0 da onu düzelttiler tek artısı bu oldu 6.0 ın