cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

M13

(Topic created on: 11-17-2022 06:23 PM)
227 Views
yusuuff
Active Level 8
Options
Galaxy M

Arkadaşlar anneme m13 almayı düşünüyorum iyimidir 4 5 sene götürürmu sadece WhatsApp instagram kullaniyor

15 Comments
KudretA21
Active Level 1
Galaxy M
Ben kullanıyorum yani pek iyi değil diyebilirim xiaomi redmi 10s falan al iyi diyolar
0 Likes
yusuuff
Active Level 8
Galaxy M
Sadece sosyal medya için uygun degilmidir
0 Likes
KudretA21
Active Level 1
Galaxy M
Uzun süredir yazılımsal bi sorunu var ve çözülemedi ama şarjı az kullanımda 2 gün gidiyor
0 Likes
yusuuff
Active Level 8
Galaxy M
Ne gibi bir yazılımsal sorun
0 Likes
twibtil
Active Level 8
Galaxy M
5 sene goturmez ama 2 sene goturur
0 Likes
yusuuff
Active Level 8
Galaxy M
Sadece sosyal medya için kullanacak suanki teli a5 2015 bence goturur baya ne amaçla kullanılması da önemli
0 Likes
twibtil
Active Level 8
Galaxy M
ben 3 yil a10 kullandim, babaannem a11 kullaniyor, halam a13. ucu de sadece sosyal medya icin bile yeterli telefonlar degiller ve hepsi de m13'ten daha iyi. m13 gercekten cok kotu en azindan bir a13 al
0 Likes
yusuuff
Active Level 8
Galaxy M
Kardeşim iyimisin m13 üçündede daha iyi birkere a13 de de exynos 850 var m13 de de a13 al diyorsun da işlemciler ayni yapacakları hersey ayni arada yazılım farki bile yok ki m13 daha uygun fiyatlı bugün annemin kullandığı a5 bile sosyal medya için yeterli m13 nasil yeterli değil 4gb ram gayet sosyal medya için iş görür ikincisi a11 arkadaşımda var vasat ikincisi a10 da aşırı kotu kendim gördüm ve eskimiş telefonlar şuan a13 ile de m13 aynı zaten inanmıyorsan epey den bak işlemcileri ki samsungun kendi sitesinde de yaziyor
0 Likes
twibtil
Active Level 8
Galaxy M
her sey islemci degil, yazilim onemli. a13'te daha fazla ozen gosterilerek hazirlanmis bir arayuz varken m13'te daha ozensiz. ona bakarsan a33 ile a53'un de islemcisi ayni o zaman a33 alalim di mi? yazilim cok onemli
0 Likes