cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

M12'yi neden mi satmıyorum,buyrun,sebebi

(Topic created on: 03-28-2025 12:48 AM)
328 Views
Expert_Level_5
Expert Level 5
Options
Galaxy M
Isınmıyor,donmuyor,şarjı çabuk bitmiyor,özellikleri yeterli(kamera vb.).Giriş seviye ve yazılım bekleme derdim yok,gelirse yüklüyorum,gelmezse aramıyorum.Ne zaman ki tamir edilemeyecek bir sorun çıkar,işte o zaman yenilerim🤗.(internetten hd 3 bölüm film izledim,televizyona yansıtarak.Tiktok'u da tvye yansıttım)

image

10 Comments
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy M
Taş gibi cihaz.
Sonuna kadar devam.. 🔥
Galaxy M
aynen öyle🙏😊
Galaxy M
Vallahi ben olsam rom atardım çoğu aktif olmayan özelliği doya doya kullanırdım, A50'de öyle yapmıştım 6.1.1'i attım 60 hz video kaydı dahil pro videodan tut çoğu şeyi actim 😊
Galaxy M
o hatayı zamanında çok yaptım,şimdi her şeyi yetiyor.Çok sıkıştırırsa belki ama kısıtlı yazılımın avantajı var,gerek kalmayabilir.
Galaxy M
Sizde haklısınız telefon yoruluyor çünkü, A50yi en son kullandigimda ilk günkü performansını kaybetmişti, kasma oluyordu ara ara. Stok atsamda düzelmedi 😅
Alickk
Expert Level 5
Galaxy M
Güncelleme Almıyor Ama Artık
Galaxy M
beklentim yok😊 çünkü ihtiyacım olan çoğu özellik var ve yeterli.Memnun bırakıyor.En önemlileri ısınma,donma,şarj bitme sorunu yok.
Alickk
Expert Level 5
Galaxy M
Ama Güvenlik Açısından Sıkıntı Olabilir
Galaxy M
orası ayrı,güvenlik önemli ama markaların satış stratejisi aynı zamanda çünkü kendi yarattıkları riskten korumak için satıyor yeni cihazı.Otopark mafyası gibi düşü."arabanızı çizenlerden koruma ücreti"