cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

M12 için 21 saat ekran süresi nasıl alınır?

(Topic created on: 04-03-2023 03:32 PM)
180 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy M
Ekran yenileme 90hz
Amimasyonlar kapalı
Uygulama animasyonları kapalı
Adaptif Pil Tasarrufu açık
Adaptif Güç Tasarrufu Kapalı
Uygulamaların neredeyse hepsi Derin Uyku Modunda
Ekran Parlaklığı Otomatik/Adaptif
4,5G kapalı H+ açık
Otomatik Optimizasyon kapalı

Benim önerdiğim ayarlar Donanımı düşürmüyor aksine yazılımı kısıtlafogınız için işlemci ve ram vb.bütün özellikler daha aktif ve sağlıklı çalışmasını sağlıyor.Bilmediğiniz konularda eleştiri yapmak doğru bir hareket değil.Artık samsung'a isyan edip aynı zamanda güçten feragat etmeyeceğim demeyi bırakın.Yapmıyorlar veya yapamıyorlar ve en azından yardımcı olan birileri varken terslenmek veya olumsuz yorum yapmak yerine tesekkür edin ya da kendi cihazınızda uygulamayın.Ben yapmak isteyenler için paylaşıyorum,yapmak istemeyenler yapmak zorunda değil.

image

image

- Cihazı dinlendirerek kullanın 
- %100 şarj dolmadan çıkartmayın şarjdan 
- Bataryayı 0'a kadar bitirmeyin,en az %10 olsun şarj 
- Çok kullanmadığınız uygulamaları Derin Uyku Modu'na alın 
- Bildirimin önemi olmadıgı uygulamaların Arkaplan veri ve Arkaplan internet tiklerini kapatın 
- Özellikle videolu uygulamaları uzun süre kullanmayın 
- Ekran yenileme hızınızı düşürün 
- Eğer çok sorun olmuyorsa 4,5G'yi kullanmayın.(en az 1 saat farkediyor.)
- Geliştirici seçeneklerden Animasyonları kapatın 
- Bildirim paneline Animasyon yazıp oradaki Animasyonları Kaldır yapın iki tiki de kapatın 
- Adaptif Pil ve Adaptif Güç Tasarrufunu açın 
- Otomatik yniden başlatma ve optimize etmeyi kapatın 
- 2 günde bir 1Tapcleaner gibi uygulama ile ön bellekleri silip yeniden başlatın. 
- Hata veren uygulamaları kaldırın 
- Büyük güncellemelerden sonra cihazı bir kez sıfırlayıp kullanın 
- Orjinal şarj kablosu ve adaptörü dışında baska bir ürün ile şarj etmeyin. 
- Yeni yüklediğiniz uygulamalardan sonra cihazı yeniden başlatın 
- İhtiyaç değilse wifi ve bluethoot'u kapalı tutun 
- Her oyun veya uygulamayı merak edip kurup kaldırmakta şarjı çabuk bitirir 
- Ekran ışığını adaptif yapın 
- Ek olarak şarja takmadan önce ön bellek silip,yeniden başlatıp ve ardından en çok kullandıgın uygulamaları sadece bir kere açıp kapattıktan sonra ram sıfırlama yapıp şarja takarsanız hem şarj süresi kısalıyor hem de şarjı kullanma süresi uzuyor.Ben bu şekilde uzattım şarj süremi.

image

10 Comments
Galaxy M
Telefonu şarj etmissiniz
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Hayır,ön bellek ve ram temizleyip yeniden baslattım.%100 şarj ile tek seferde tek şarj ile kullanıldı.
0 Likes
Samsun-gtr
Expert Level 5
Galaxy M
şarj etmissin..15.000 mah batarya olsa bile bu saati goremen
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Takmadım diyorum,sen kendi bildiğine inan.
0 Likes
Samsun-gtr
Expert Level 5
Galaxy M
Sarja takmissin kardeşim
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Takmadım,ön bellek ve ram temizleyip yeniden başlattım.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Normal bir ekran süresi grafiğinde grafik çizgisi indikten sonra bir daha çıkmaz. Siz telefonunuzu hakikaten şarja takıp tam şarj olmadan çıkarmışsınız. Bunun kanıtı da zaten sizin ekran görüntünüzdür. Ayrıca görüntüde son tam şarjın 6 gün 5 saat önce alındığını gösteriyor. Yani telefonunuz da bize diyor ki en son 6 gün önce tam şarj oldum. Siz maalesef 21 saat kullanım elde ettiğinize inanıyorsunuz.Screenshot_20230403_155559_Samsung Members_1000010382_1680526559.jpg
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Biliyorum ama burada size söylemediğim bir işlem oldugu için tekrar yukarı çıktı.Benim burada anlatmak istediğim tek şarj ile gecen süre.Thy ile iş görüşmem vardı ve şarjım %45'lerdeydi ve şarj sıkıntısı olmasın diye bende ön bellekleri silip,ram temizledikten sonra yeniden baslatıp şarja taktım ve sabah 04:00'da şarjdan çektim.%100'e tam boşalmamışken taktım ama %100 dolmadan çıkartmadım.Pazar sabah 4:00'da çıkarttım ve paylaşım yaptıgım saate kadar hiç şarja takmadan kullandım.O yükselme ve düşüşün sebebi bu.Özetle yine %100 ile başladım kullanmaya ve ekran süresi %5'e kadar ki sürede gecen zaman.Pazar sabah 4:0]'dan sonra hiç şarja takmadım.
0 Likes
ygtknca
Active Level 8
Galaxy M
Böyle yapıp kullanmak bana aşırı saçma geliyor
0 Likes