cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

M12 48 mp değil

(Topic created on: 08-19-2022 08:34 PM)
1029 Views
ilhanz822
Active Level 3
Options
Galaxy M

Aldığım m12 model yazılımı xionami medellere benziyor tek kusur 48 mp diye aldık malesef değerler 12 mp gösteriyor bu yanlış kamera takmaktanmı ileri geliyor derhal değişmesini teklif ediyorum .ilhan özdemir

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy M
Merhaba kardeşim,

Kamerayı açınız üstte yazan 3:4 seçeğinin diğer olan 3:4 seçeneğine seçeceksiniz en soldaki 48 mp dir

Mp nin hiçbir önemi yok baskı almayacaksınız

View solution in context

0 Likes
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba ilhanz822,

Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Tanılama > Kamera" bölümünden kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa "Ayarlar > Uygulamalar > Kamera > Depolama > Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz. Cihaz kamerasında farklı sorunlar da varsa, incelememiz için görsellerle birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

31 Comments
Berk99
Active Level 8
Galaxy M
Kamera uygulamasında 48mp diye seçenek var onu seçebilirsin. varsayilan olarak 12mp seçilmiş geliyor
0 Likes
Emir-S22
Expert Level 5
Galaxy M
48 megapixelin artısı yok bina boyutunda baskı almayacaksanız ayatı var bide 48 mp nin
0 Likes
Longinus
Active Level 6
Galaxy M
48 megapiksel 0.7 mikrometre ile ne işe yarar? DM'den video attım bak bakalım.
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy M
Merhaba kardeşim,

Kamerayı açınız üstte yazan 3:4 seçeğinin diğer olan 3:4 seçeneğine seçeceksiniz en soldaki 48 mp dir

Mp nin hiçbir önemi yok baskı almayacaksınız
0 Likes
Longinus
Active Level 6
Galaxy M
Evet MP kendi başına hiç bir işe yaramıyor.
0 Likes
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy M
Tabi en önemlisi lens ve sensör kalitesi
0 Likes
ilhanz822
Active Level 3
Galaxy M
Sadece yazı yazılmış ben yazı için demedim bir işe yaramıyor sadece görüntü
0 Likes
ilhanz822
Active Level 3
Galaxy M
Hiçbir işe yaramıyor sadece yazı olarak görüntü
ilhanz822
Active Level 3
Galaxy M
Başka model 48 mp telefona baktık süper yakınlaşma çekim yapıyor bu berbat birşey ve saçma sadece yazı var