cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Kilit ekranı Acil arama

(Topic created on: 04-25-2023 01:18 PM)
242 Views
sdere
Active Level 5
Options
Galaxy M

Arkadaşlar bilindiği üzere tv haberlerinde gereksiz acil aramalara ceza miktarını yüksek olarak aciklanmasindan sonra ne olur ne olmaz telefonum kilitli iken görünen acil arama menüsü nü kapatmak veya gizlemek veya devredışı almak istiyorum ne yaptimsa bir türlü yok edemedim bu konuda bilgisi olan yolunu gösterebilir mi. Rica etsem 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba sdere,

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
8 Comments
Emree1
Expert Level 2
Galaxy M
Çift dokunma ile ekranın açılmasını kapatabilirsin
sdere
Active Level 5
Galaxy M
Kardeşim ben nediyom sen ne diyorsun çok alakasız bir cevap bu çift dokunma ile ilgili bir konu yazıyor mu ben bu acil butonu kilit ekranında istemiyorum daha nasıl açık yazabilirim onu da bilmiyorum sen sırf yardim etme puanı için yazıyorsan ona da bir sey demiyorum
Emree1
Expert Level 2
Galaxy M
Çift dokunmayı kaldırırsan yanlışlıkla aramazsın diyorum sen ne anlatıyorsun asıl. O buton kaldırılamıyor. Root atarsın öyle kaldırırsın maks
bilge_kral
Active Level 6
Galaxy M
Acil durum butonu dahili olduğundan ancak rootla kaldırabilirsiniz yada 3. Parti kilit uygulamalarını yükleyip kilit ekranından gizleyebilirsiniz.
Emre221
Active Level 2
Galaxy M
Root ve herhangi bir uygulamaya gerek yok çözümü anlattım 😊
Emre221
Active Level 2
Galaxy M
Ayarlar > kilit ekranı > kilit ekranı düzenle > sağdaki acil arama simgesine dokunScreenshot_20230425_142427_Settings.jpgScreenshot_20230425_142519_Wallpaper and style.jpg
bilge_kral
Active Level 6
Galaxy M
Doğru ya kilit ekranı düzenlenebiliyordu. Yeni aklıma geldi 😇
Solution
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba sdere,

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes