cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Kaydırma Hareketleri Sorunu

(Topic created on: 07-31-2023 08:30 PM)
592 Views
w2esc
Active Level 1
Options
Galaxy M

Merhabalar 👋

Yaklaşık 10 gün önce Galaxy M54 satın aldım ve gezinme çubuğumu kaydırma hareketleri seçeneğinde kullanıyorum ancak bir sorunum var. İlk başta oldukça normaldi. Ama şimdi ilk yukarı kaydırdığımda aşağıdaki fotoğraftaki gibi en son uygulamalar bölümüne gitmek yerine köşelerde arka plan görünüyor ve uygulama o an kullanılmıyor. İkinci kez yukarı kaydırıldığında, son uygulamalar bölümüne gidiyor. Bu sorun beni deli ediyor :(. Lütfen en kısa sürede yardım edin

Screenshot_20230731_200035_Gallery.jpg

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
w2esc
Active Level 1
Galaxy M
Arkadaşlar sorunu geliştirici modunu kapatarak düzelttim :)

View solution in context

10 Comments
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy M
Aynı sorunu bende daha önceden yaşamıştım. Kendi kendine düzelmişti. Yeniden başlatmayı denediniz mi?

Sanırım Türk değilsiniz, İngilizce olarak yazılmış gönderiyle kıyaslayınca bu gönderinin çeviri uygulaması ile çevrildiği belli oluyor. Kendi ülkenizdeki Samsung Members'ı kullansanız sizin için daha iyi olabilir.
w2esc
Active Level 1
Galaxy M

Yok dostum türküm ancak ilk defa samsung members kullandım bir an İngilizce zannettim daha sonrada yeniden yazmak yerine çeviri ile yazdım. Yeniden başlatmayı denedim ancak olmadı :(

yavuzışık
Active Level 5
Galaxy M
M54 ün imei sini sorgulatinca s3 mini çıkınca gelen pismanlik hissi
w2esc
Active Level 1
Galaxy M
🫡👍
0 Likes
w2esc
Active Level 1
Galaxy M

Hello Community 👋

I bought about 10 days ago Galaxy M54 phone and I have a issue

I'm using my navigation bar in the swipe gestures option. At first it was quite normal. But now when I scroll up for the first time, instead of going to the latest apps section like in the photo below, the background appears in the corners and the app is not being used at that moment. When scrolling up for the second time, it goes to the recent apps section. This problem is driving me crazy :(. Please provide help as soon as possible

Screenshot_20230731_200035_Gallery.jpg

0 Likes
OğuzMumci
Expert Level 4
Galaxy M
Merhaba kardeşim,

Navigasyon yönleri ile ilgili yaşadığınız bu sorunu hata raporu şeklinde bildirmeniz en doğrusu ve böyle yapmanız bir sonraki güncellemede sorunun düzelmesi daha olası olacaktır.

Ayrıca burası Samsung Members Türkiye, Türkçe konuşmanız daha iyi olur.

Teşekkürler.

Hello Brother,

It is best to report this problem with navigation aspects in the form of a bug report, and if you do so, the problem will be more likely to be fixed in the next update.

Also, this is Samsung Members Türkiye, it would be better if you speak Turkish.

Thanks.
Galaxy M
Hello, it may be a software bug. You may wish to restart your phone. Also, please make sure your phone is running on the latest software version.
0 Likes
w2esc
Active Level 1
Galaxy M
Arkadaşlar ben türküm. İlk defa members kullandım ve topluluk İngilizce zannettim. Bu yüzden ingilizce yazdım. Sorun çözülmüyor yeniden başlatmama rağmen düzelmiyor
0 Likes
Solution
w2esc
Active Level 1
Galaxy M
Arkadaşlar sorunu geliştirici modunu kapatarak düzelttim :)