Resolved! Solved

Original topic:

Galayx M51 Aşırı Isınma

(Topic created on: 04-22-2021 02:50 PM)
304 Views
Sivaslimm
Beginner Level 2
Options
Galaxy M

Yaklasik 20 gun önce Samsung m51 den 2 adet satın aldım. Biri siyah biri beyaz. Beyaz telefonda herhangi bir sorun yok. Ama siyah telefonda oyun oynarken oyununda 15dk olmadan telefonun kamera bölgesinde ve ön kamera bölgesinde el vurulmayacak kadar ısınma oluyor. Yardımcı programlar ile telefonun işi ölçer değeri 39-40° ye kadar çıkıyor. Gerekli sıfırlama ayarlarını yaptım. Sorun halen devam etmekte ve en kısa zamanda yetkili bir samsung bayisine gideceğim. Herhangi bir patlama, yanma, erime, piksel kaybı,  vs. oldugunda sorumluluk tamamen samsung a aittir.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba Sivaslimm,

Cihazın ısınma durumunun kontrol edilebilmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra Yardım alın > Hata raporları > Aşırı Isınma bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak Gönder butonuna basınız.

Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Cihaz kullanılamayacak derecede aşırı ısınıyorsa, kontrol edilebilmesi için lütfen cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
1 Comment
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba Sivaslimm,

Cihazın ısınma durumunun kontrol edilebilmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra Yardım alın > Hata raporları > Aşırı Isınma bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak Gönder butonuna basınız.

Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Cihaz kullanılamayacak derecede aşırı ısınıyorsa, kontrol edilebilmesi için lütfen cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes