cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy M52 Servis mağduriyeti!!

(Topic created on: 03-01-2024 12:38 AM)
292 Views
mehmedi34
Active Level 1
Options
Galaxy M
Merhaba garantili telefonumu, ekran değişimi için İstanbulda servise bıraktım. Geri alıp eve geldiğimde arka kapağın iki yandan açıldığını gördüm. Sabah tekrar servise gittim. İşlem tamam dediler aldım evime döndüm maalesef aynı sorun devam ediyordu. Bu sefer 3. Kez gitmek zorunda kaldım durumu anlattım servis çalışanlarına. Bana bu modelin kronik sorunlu olduğunu daha kaliteli bi yapıştırıcı kullanacaklarını söylediler. Telefonu teslim alırken ise tekrar aynı sorundan gelirsem bir daha ilgilenmeyeceklerini dile getirdiler. Bende genel merkeze mail atıp durumu anlattım ilgilendiler ama aynı servise gitmek istemediğimi başka bir servise gitmek istediğimi anlattım. Ama olmaz illa aynı servise gidin diyorlar. Nasıl bi yol izlemeliyim arkadaşlar?
17 Comments
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba mehmedi34,

Doğrudan Mesaj ile iletişim bilgilerinizi bize iletebilirseniz, konuyu detaylı olarak inceleyip, size yardımcı olmak isteriz.

Teşekkürler.
MOD

mehmedi34
Active Level 1
Galaxy M
Teşekkür ederim
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Senin yerin de olsam tüketici haklarına verirdim
mehmedi34
Active Level 1
Galaxy M
E devletten başvursam olur mu hocam? Herhangi bi evrak vs isterlermi benden. Daha önce hiç başvurmadım bilgim tecrübem de yok maalesef
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Alo 175 ara durumu anlat ; e devletten başvursan olur ama elin de mutlaka servis raporu olsun kazanirsin
mehmedi34
Active Level 1
Galaxy M
Elimde servis raporu yok maalesef hocam.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Servis raporunu olmazsa işin çok zor
0 Likes
mehmedi34
Active Level 1
Galaxy M
Anladım hocam zaten 1 ay garantim kaldı :( Mecbur bu şekilde kullanıcam, kılıf ile kullanıyorum umarım nem, toz ilerde sorun yaratmaz.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Başka bir servise gidin yoksa kargo yapın başka bir servise