cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy M52 5G Güncelleme Sorunu

(Topic created on: 05-01-2024 10:30 PM)
977 Views
divitdx
Active Level 2
Options
Galaxy M

image

Belirli bir süredir telefonda yavaşlama ve yer yer takılmalar hissediyordum ve bunu hiç olmadığı kadar yapmaya başladı. Bazen güç tuşuna bastığımda ekran açılmıyor, birkaç saniye beklemem gerekiyor. Bugün ise birkaç kez kendi kendine yeniden başlatma yaptı, şarja takılı iken aynı güç tuşu hatasını verdi şarjdan çıkarınca da ekrandaki şarj olduğunu gösteren ekran yaklaşık 30 saniyeliğine orada kaldı. Şimdi de güncelleme yapmamı öneriyor lakin güncelleme gelmemiş. Ne yapmalıyım?
divitdx
Active Level 2
Galaxy M
Hocam birkaç saattir hard reset sonrası telefonu yeniden hayata döndürmekle uğraşıyorum, güncelleme yapın dediği ekran düzelmedi hâlâ diğerlerine de yorum yapamam biraz kullanmam gerekecek.
0 Likes
Galaxy M
Teknik servisi aradınız mı aradiysaniz ne dedi
0 Likes
divitdx
Active Level 2
Galaxy M
Aramadım şu anda mesai saatleri dışındalar.
0 Likes
Galaxy M
Hocam bence virüs olabilir bi bakın tarama yapın
0 Likes
divitdx
Active Level 2
Galaxy M
Önereceğiniz virüs programı var mı? Android ekosistemi için virüs varlığından da emin değilim açıkçası, pc olsa yaparım her şeyi ama burası için virüs varlığı bana biraz uzak sanki çok olan bir şey değilmiş gibi hissediyorum, benim cahilliğimdir o ayrı.
Galaxy M
McAfee yi deneyin
0 Likes
divitdx
Active Level 2
Galaxy M
Çok teşekkürler hocam, önerinizi dikkate alacağım.
Galaxy M
Takılmalar için c8haz hızlandırma numarası verebilirim
*#9900# yi arayın debug level low yazacak biraz alta inince onu Hard yapın (şarj sorunu varsa batarya hızlı bitmesi gibi medium yapin) yeniden başlayacak cihaz sonrasında hizlanmayi farkedeksiniz bende kullanıyorum 1 sorunu çıkmadı hala
0 Likes
divitdx
Active Level 2
Galaxy M
Teşekkürler hocam dediğiniz ayarı High olarak güncelledim bakayım bi değişiklik olacak mı
0 Likes
Galaxy M
Cihaz hafif te olsa fsrkediyor takılmalar dalgalanmalar azalıyor ama oyunlara falan yardim etmez
0 Likes