Original topic:

Galaxy M51 - Wifi Bazı Uygulamalara Girmiyor?

(Topic created on: 01-06-2021 10:32 PM)
1249 Views
LeoMufasa
Active Level 1
Options
Galaxy M

Merhaba Samsung Galaxy M51 telefon aldım. Şöyle bir sorunum var. Evdeki Wifi bağlıyken bazı uygulamalar açılmıyor. Ama mobil veri ile bağlandığımda sorunsuzca açılıyor. Konuyu internet sağlayıcımla görüştüğümde sorunun sağladıkları internetle alakasının olmadığını söylüyor. Başka telefonlar ile denediğimde onlar sorunsuzca uygulamaları açıyor. Telefonum yeni ve Android sürümü ile uygulamalar güncel. Bu sorunu çözmemde yardımcı olursanız sevinirim.

9 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
güncelleme yükledysen yedek al komple sıfırla tekrar yükle
0 Likes
LeoMufasa
Active Level 1
Galaxy M
Telefon zaten yeni herhangi bir ayar değiştirmedim. Sadece Android güncelledim. Güncelleme buna neden olabilir mi?
0 Likes
Hsnsnyn
Active Level 7
Galaxy M
Açılmayan uygulama mesela Vodafone yanımda uygulaması gibi mi ? örnek eğer oysa telefon ile alakası yok benm tüm telefonlarim da o şekildeydi. Bir de bir ayar vardı aklıma gelmiyor şuan. Mesela wifidesin ama uygulamaya mobil veri izni veriyorsun o zaman açılıyor. aklıma gelirse yazarım şuan çıkaramadin
0 Likes
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy M
Merhaba kardeşim

Böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm sana tavsiyem ilk öncelikle

Ayarlar > genel yönetim > sıfırla > ağ ayarlarını sıfırlamanı öneririm faydası olabilir
0 Likes
LeoMufasa
Active Level 1
Galaxy M
Mesela trendyol, migros sanal market gibi çeşitli uygulamalar...
LeoMufasa
Active Level 1
Galaxy M
Ağ sıfırlama da işe yaramadı.
0 Likes
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy M
Ağ ayarlarını sıfırlamanda işe yaramadı, o zaman incelenmesi için members'dan hata raporu gönderin. Yazılımsal kaynaklı bir sorunsa gelecek güncellemeler ile düzeltilebilir.
0 Likes
LeoMufasa
Active Level 1
Galaxy M
Şimdi hata raporu gönderdim.
LeoMufasa
Active Level 1
Galaxy M
İşin bir diğer garip tarafı modemin bulunduğu odada uygulamayı hiç açmazken, yan odada %90 açılıyor.
0 Likes