cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy M51 Pil Sıkıntısı 30 aşagı Hızlı bir şekilde Bitmesi

(Topic created on: 08-06-2021 03:06 PM)
437 Views
Semihatess67
Active Level 4
Options
Galaxy M

Galaxy M51 Kullanıyorum 4 5 aylık kullanıcısıyım ve 30 aşağın hızlı bir şekilde bitme sorunu yaşıyorum telefonunda arayüzde dursam halendaha 1 2 dk geçmeden 1 şarj yiyor  1 2 dk sonra yine 1 şarj yiyor hızlı hızlı yiyor şimdi diyeceksiniz arkaplan çalışıyor yok öyle kardeşim uygulamalı zorla kapattırdım wifi konum herşey kapalı cihaz bakımından ramını temizledim ve uygulamaları uyku moduna aldım 15 uygulama uyku modunda ve durduğu yerde şarj yemesi garip sadece 30 ve aşağısı oluyor bu durum 

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
RecepF
Expert Level 5
Galaxy M
0 Likes
Solution
Çoruh
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba Semihatess67,

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

10 Comments
Galaxy M
Merhaba kardeşim,

Telefonu güncellemeden önce de böyle oluyor mydu? Detaylı bilgi verirseniz daha detaylı yardımcı olabilirim☺

İyi günler😊
Semihatess67
Active Level 4
Galaxy M

Telefonu ilk kutusundan açtığım zaman sonrası zaten bana 60 şarj değeri olarak geldi ve telefonu kurdum ondan sonra öyle bir hızla yedi ki inanılmaz şekilde ilk günden şarja takmak zorunda kaldım.  ondan sonrası pil performansı güzel oldu 3 ayın sonunda 30 aşağı problem oldu anormal şekilde 30 aşağı bitiyor kolay kolay galiba güncelleme sorunu yazılım problemler olabilir..

Galaxy M
Hmm. Fabrika / Yazılım hataları olabilir üstelik işlemci exnynoss ise.. Bir members üzerinden hata Raporu göndermenizi öneririm. Bir kontrol sağlansın cihaza. Eğer olmadı ise değişim talebinde bulunun ya da diğer güncellemeyi bekleyiniz..
Semihatess67
Active Level 4
Galaxy M

Benim snapdragon 730g işlemcili telefon snapdragon pil performansı iyi sağlar diye biliyorum ama bu başka yönden sorunu var samsung yapmış olduğu güncelleme yazılımı anormal bence

Galaxy M
Hmm o zaman donanımsal bir sorundur. Members üzerinden hata raporu gönderin eğer olmazsa bir sonraki güncellemeyi bekleyin.
Semihatess67
Active Level 4
Galaxy M

Öyle olacak 1 gb güncelleme gelecek daha m51 inş onda düzelir 

Galaxy M
İnş düzelir. Düzelmez ise bir değişim talebinde bulunun. Yorumum faydalı olduysa çözüm olarak kabul ederseniz çok sevinirim😊
0 Likes
Semihatess67
Active Level 4
Galaxy M

Tamamdır Çözüm Olarak kabul ederim.

Solution
RecepF
Expert Level 5
Galaxy M
0 Likes