cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy M34 One UI 6 Güncellemesi ve Google Play Uygulama Güncelleme Problemi

(Topic created on: 02-23-2024 11:16 PM)
847 Views
samsungtelefon123
Beginner Level 2
Options
Galaxy M

Samsung Galaxy M34 5G cihazına gelen One UI 6 ve Android 14 güncellemesi, Google Play'de uygulamaların güncelleme kontrolünü bozdu.  Uygulama güncellemelerini kontrol ederken ya hata veriyor yada yanlış bilgi gösteriyor. Ayrıca Google hesabımdan cihazlarıma baktığımda aynı cihazı farklı isimle yeniden kaydettiğini gördüm. Ekran görüntüleri aşağıdaki gibi:

Birinci satırdaki cihazın gerçek ismi. İkinci satırdaki cihazın kopyalanmış farklı bir ismi. Aslında fiziksel olarak öyle bir cihaz yok.Birinci satırdaki cihazın gerçek ismi. İkinci satırdaki cihazın kopyalanmış farklı bir ismi. Aslında fiziksel olarak öyle bir cihaz yok.

Android güncellemesinden önce 30'dan fazla uygulamanın güncellenmesi bekliyordu. Her kontrol ettiğimde farklı 4 uygulamayı gösteriyor. Otomatik güncellemelerim kapalı.Android güncellemesinden önce 30'dan fazla uygulamanın güncellenmesi bekliyordu. Her kontrol ettiğimde farklı 4 uygulamayı gösteriyor. Otomatik güncellemelerim kapalı.

Şu ana kadar, recovery moddan wipe cache gerçekleştirdim. Sistem güncellemelerini kontrol ettirdim. Google Play güncellemesini kontrol ettirdim. Herhangi bir sonuç alamadım.

1 Comment
TheKaan
Active Level 6
Galaxy M
Bende de aynı cihaz var ama kontrol ettiğimde her iki sorunun da bende olmadığını **bleep** ettim. Ben 3 haftadır aktif olarak One UI 6 kullanıyorum. İlk yüklendiğimde format atmıştım sadece. Belki sizinki de 1-2 hafta içinde düzelir.