cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy M34 Ekran Süresi 8 Saat

(Topic created on: 11-28-2023 09:48 AM)
628 Views
OzAB
Active Level 1
Options
Galaxy M

Cihazımı alalı 1 hafta oldu. Oyun oynamıyorum. 60hz kullanmıyorum. Ekran suresi 7.5. 8 saat saat filan oluyor. Bazı kullanıcıların 13 14 saat ekran süresi aldığını gördüm. 2 3 gün kullanıyorlarmış. Telefon pil sağlığım iyi görünüyor. Accu battery'de %102 filan sağlık gözüküyor. Ben bu kadar uzun süre ekran süresi alanları merak ediyorum. Ve telefonun interneti açıkken geceleri %4 %5 filan sarj gidiyor. Sadece whatsapp yedeklemeleri aktif.

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
MEHMET58
Active Level 10
Galaxy M
10-15 gün içerisinde batarya kullanımınıza göre adapte olur bi kaç gün içinde bu ekran süreniz artar

View solution in context

Solution
MEHMET58
Active Level 10
Galaxy M
A34 cihazımı ekim ayında aldım ilk bir hafta 6 saat ekran süresi verdi bir haftadan snra oturdu rayına batarya şuan 60hzde 9.5saat 120 hzde 8saat civarı veriyor

View solution in context

4 Comments
Solution
MEHMET58
Active Level 10
Galaxy M
10-15 gün içerisinde batarya kullanımınıza göre adapte olur bi kaç gün içinde bu ekran süreniz artar
OzAB
Active Level 1
Galaxy M
Gerçekten böyle bir şey var mı ya? Aynısını samsung destek de söylemişti. Garip geldi bana
Solution
MEHMET58
Active Level 10
Galaxy M
A34 cihazımı ekim ayında aldım ilk bir hafta 6 saat ekran süresi verdi bir haftadan snra oturdu rayına batarya şuan 60hzde 9.5saat 120 hzde 8saat civarı veriyor
OzAB
Active Level 1
Galaxy M
İyiymiş teşekkürler