cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy M34 5G Kulaklık Hediyesiyle Türkiye’de Satışta

(Topic created on: 10-06-2023 11:20 AM)
913 Views
sepyadam
Active Level 10
Options
Galaxy M

İçerik: Tekno Burda • Mustafa Kılıç / Members İçin Düzenleme • sepyadam

Galaxy M34 5G ön siparişe özel hediyesiyle birlikte ön satışta. İşte 6.000 mAh pile sahip Galaxy M34'ün fiyatı ve özellikleri.

image
via: teknoburda

Yaz döneminin öne çıkan telefonlarından biri olan Samsung Galaxy M34 5G artık Türkiye’de satışta

Samsung’un resmi sitesinde ve hepsiburada.com’da ön siparişler başlamış durumda. 6.000 mAh piliyle öne çıkmayı başaran telefon Exynos 1280 yonga setinden güç alıyor.

Galaxy M34 5G’nin 8 GB RAM + 128 GB versiyonu için 10.999 TL fiyat açıklanırken, telefona bir de Galaxy Buds 2 kablosuz kulaklık hediyesi eşlik ediyor. Kulaklık hediyesi için kampanya ne kadar sürecek bilinmiyor. Ayrıca yapılan açıklamaya göre telefon 5 Ekim tarihi itibariyle stoklarda olacak. Telefonun şu an için mavi renk seçeneği mevcut. Rekabetçi fiyatın yanında Galaxy Buds 2 kablosuz kulaklık hediyesi fazlasıyla cazip görünüyor

image
Hepsi Burada M34 Satış Ekranı 

Telefonda 6.4 inç büyüklüğünde ve Full HD+ 120Hz Super AMOLED ekran yer alıyor. 50 megapiksel OIS destekli ana kameraya sahip telefonda ayrıca 8 megapiksel ultra geniş açılı ve 2 megapiksel makro sensör bulunuyor. Ön kamera ise 13 megapiksel çözünürlüğünde. 25 watt şarj destekli 6.000 mAh pil, yana monte parmak izi tarayıcısı ve Android 13 telefonun öne çıkan diğer özellikleri.

33 Comments
sepyadam
Active Level 10
Galaxy M
Bilsem A34 almaz beklerdim, bu nasıl M serisi 😂
eyotech
Active Level 8
Galaxy M
:) A34 daha iyi merak etmeyin yanlış seçim yapmadınız
sepyadam
Active Level 10
Galaxy M
Epeyde baktım evet detaylarda A serisi hep önde, Malatyalı mısın dostum bu arada? 😄
eyotech
Active Level 8
Galaxy M
evet ve Malatya'dayım da :)
sepyadam
Active Level 10
Galaxy M
Bende Malatyalıyım :) 👍🏻
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Neden a34 daha iyi,a34'ü daha üstün yapan nedir suya dayanıklılık dışında ki o zaman bile ilgilenmiyorlarken?
0 Likes
eyotech
Active Level 8
Galaxy M
En basitinden kamera VS'lerini izlerseniz anlarsınız ki dimensity 1080 exynos 1280'den daha iyi (A53 sahiplerindeki performans şikayetlerinden anlaşılıyor)
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
A53?M34 ve A34'ü konuşuyorduk😊.Aman aman bir fak oldugunu sanmıyorum ki çoğu kişi zaten bunu farketmez kullanırken,o kadar az yani aradaki **bleep**.
0 Likes
eyotech
Active Level 8
Galaxy M
A53'te M34'teki işlemcinin olduğunu bilmiyor muydun yoksa :)
0 Likes