cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy M11 için Rusyada Android 12 testi başladı.

(Topic created on: 03-15-2022 07:29 PM)
699 Views
ÖmerA32S9FE
Expert Level 5
Options
Galaxy M

image

Bugün ilk Android 12 testi başlatıldı.
Türkiye de de testte görünüyor ancak ortaya çıkaramadım, sanırım dahalık Türkiyede başlamadı.

Şimdiden merak ediyorum, neler değişecek ve neler gelecek acaba😀.

Umarım Android 12 alacak cihazları kullanan insanlar Android 12 de iyi bir deneyim yaşarlar (bende dahil)😀.

Son güncellemem 🥲

37 Comments
44xHAMZAx02
Expert Level 4
Galaxy M
Hayırlı olsun conom 😊
ÖmerA32S9FE
Expert Level 5
Galaxy M
Sağol knk ilk yorum senin bu şeref senin oldu böylece 😀😊
JSJSJSJSJSJHSHDHSUD
Galaxy M
Hayırlı olsun uöarım güncelleme Türkiye'ye de gelir
ÖmerA32S9FE
Expert Level 5
Galaxy M
Gelecek zaten muhtemelen yarın yada birkaç gün içinde aynı test buradada başlar, hatta sanırım test ediliyor ama ortaya çıkaramadığım için kesin birşey söyleyemiyorum.
SER de ve XME de teste girmiş Android 12...
Türkiye de de bugün teste girmiş ama Android 12 olup olmadığını çıkaramadım işte, ya yazarken falan hata yapıyorum checkfirmde yada dahalık ortaya çıkmıyor.
Yakında çıkar ortaya, zaten eninde sonunda 12 alacağını biliyoruz...
Galaxy M
Bir kullanıcı arayüz güncellemesi yazmıyor mu? Bir de güncelleme kodunda "b" felan birşey yok mu? (Genelde b kodlu güncellemeler büyük güncelleme alıyor diye biliyorum.)
ÖmerA32S9FE
Expert Level 5
Galaxy M
Knk sorunda o işte onu ortaya çıkarman gerekiyor ama checkfirm bulamadığını söylüyor bende C sürümü bu ama checkfirm görmüyor dahalık Türkiye de...

Bu arada x.1, x.5 gibi One UI güncellemeleri de arttırabiliyormuş o A B C yi falan, bu yüzden S ve Note'larda falan o harfler baya ilerliyor 😂
Galaxy M
Veri felan sildin mi belki uygulamadan dolayıdır.. Eğer hala böyle yapıyorsa uygulamanın geliştiricisinde bir sorun var çünkü bulması lazım sürümü felan.. Neyse 1 hafta felan daha bekleyelim belki çıkar. Eğer böyle devam diyorsa büyük ihtimalle geliştiriide bir problem var...

Oooo s ve note serileri için işler zor ozaman harfler sürekli değiştiği için.. Neyse hayrlısı diyelim umarım checkfirmde bu problem düzelir ve güncelleme gelir...
ÖmerA32S9FE
Expert Level 5
Galaxy M
S ve Note'larda önyükleyici sürümü de hızlı değişiyor 😂

Evet veriyi silmeyi denemiştim, ya checkfirmde oluyor öyle şeyler muhtemelen Türkiye de de test ediliyordur ama göstermiyordur buglı çünkü 😂

Gelir zaten yakında ben çok acele etmiyorum, yeterki stabil olsun, çok merak ediyorum yaa 😂😀
Galaxy M
S ve note serilerinde güncelleme desteği tam gaz devam zaten bu yüzden sürümlerin hızlı değişmesi normal😃

Umarım düzelir sorun, bende bir sorun gözükmüyor gibi duruyor.. Gösteriyor bende istersen ss gönderiyorum sen daha iyi anlarsın.

Yeni özellikler ve sorunlar düsletilecek diyorlar umarım öyledir bir çok kişi felan sorun yaşıyormuş... Screenshot_20220315-201651_CheckFirm.jpgScreenshot_20220315-201712_CheckFirm.jpg