Original topic:

GALAXY M51

(Topic created on: 12-01-2020 03:31 PM)
523 Views
Aliurunx
Active Level 3
Options
Galaxy M

Sarj %100 den %95 e çabuk düştüğünü fark ettim cihazım m51 ,arka planda herhangi bir uygulama çalışmiyordu kısacası ekstradan guc harcayacak herhangi bir aktivite yoktu emin oldum. Sizce bu seri düşüşlugun sebebi bataryanın daha uzun ömürlü olmasındanmidir? %95 altından sonra performansı harika. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba Aliurunx,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
8 Comments
Samsunlue
Beginner Level 2
Galaxy M
aynen kardeşim bu güncelleme ile pil sorununu çözceklerini umuyorum.
fatihckr
Active Level 7
Galaxy M
öncelikle gelecek olan hata ve kararlılık yazılımını bekle büyük ihtimalle düzelir cihazı fiyatı nedir almaya değer mi düşünüyorum cihazda güvenli klosör, wi-fi arama ,dolby atmos var mı..? m31s, m51 arasında kaldım..
SametKAPLAN
Active Level 7
Galaxy M
dediklerinin hepsi m31de var ben kullanıyorum. Ama guvenli klasör yüklü gelmiyor, bir bakiyim yazarım.
0 Likes
fatihckr
Active Level 7
Galaxy M
teşekkürler..👍
0 Likes
SametKAPLAN
Active Level 7
Galaxy M
Maalesef M31de Secure Folder bulunmuyor. Apk yüklemek istedim yüklemedi. Ama şu seçenekte var belkide android 10da yoktur. (ACIKCASI KUSURA BAKMAYIN AMA ANDROID 10 POH GIBI). Birde su da var, bundan önceki cihazimda Samsung Galaxy J7 Prime Android 7.0 rootlu olduğundan acilmiyodu ve onda mevcuttu ancak m31in sistemi ondan daha güzel.
Play Store M31
Uyarı J7 Prime

Screenshot_20201201-182334_Google Play Store_1206.jpg

IMG-20201201-WA0006_1207.jpg

0 Likes
fatihckr
Active Level 7
Galaxy M
sağolasın sayende öğrenmiş oldum..👍
0 Likes
SametKAPLAN
Active Level 7
Galaxy M
Ne demek. Haya raporu gönderdim. Aslında telefon alınır. Gayet kaliteli ancak bazı hizmetler Android sürümünde mevcut değil.
0 Likes
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba Aliurunx,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes