Resolved! Solved

Original topic:

Güncellemelerin Dayatılmasını İstemiyoruz!

(Topic created on: 11-19-2022 12:45 AM)
581 Views
HalidErdoğan
Expert Level 5
Options
Galaxy M

Her gece çıkan güncelleme isteğini yanlışlıkla kabul ettim ve cihazım Android 12 oldu. Tabikide kasmalar ve takılmalar beraberinde geldi. Android 11'de akıcı olan telefonumu son büyük güncelleme ile bozan Samsung'a teşekkür ediyorum. Hadi onu geçtim, güncellemeleri kabul etmek zorunda değiliz. Cihaz bizim; istediğimiz zaman güncelleriz, istemezsek güncellemeyiz! Cihazımızı yavaşlatan güncellemelerinizi çekmek zorunda değiliz! Her bildirim panelini indirdiğimizde ya da her gece açılan pencerede bunu görmek zorunda değiliz! Lütfen bu yanlıştan dönün ve bizi cihazımızdan soğutmayın!

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba HalidErdoğan,

Forum içerisine yazmış olduğunuz tüm talepler, ilgili birimlerimizle paylaşılmakta. Bize iletmiş olduğunuz, bu değerli görüş ve önerileriniz de yetkili birimlerimiz ile paylaşılmıştır.

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

10 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Halid kardeşim senin telefon m52 miydi ya da m51 mi
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy M
M51 idi
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Anladım evet android 11 daha akıcı ve hala da öyle ama android 12 berbat hem kasıyor android 13 de berbat olacak diğer arkadaşlar şikayetçi
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy M
Katılıyorum. Android 11'e düşürttüğüm zaman cihazımdan keyif almaya başlamıştım, kasmalar ve takılmalar düzelmişti. Ama maalesef dayatmaya kurban gittik. İnşallah Android 13 ile düzeltilir diyelim. Alamayacak olsam da düzeltilmesini isterim.
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Bende düzeltmesi isterim tabiki ama bir aksilik çıkmazsa
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Ben android 11 deyim daha eylül de sürüm düşürmüştüm yeniden mecbur yapmak zorunda kaldım memnun değilim çünkü
sefa123
Active Level 5
Galaxy M
Yazılım güncellemeden kapat güncelleme almaz
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy M
Deneyeceğim, tavsiye için teşekkürler
0 Likes
Thevivian
Active Level 5
Galaxy M
Android 13 çok hızlı yalnız. 12 deki çok sorun çözülmüş.