Original topic:

Güncelleme

(Topic created on: 4 weeks ago)
209 Views
okan5555
Active Level 3
Options
Galaxy M

Samsung m52 kullanıyorum. Çok memnunum cidden canavar gibi ama güncelleme gelmemesi çok büyük bir sorun birde 5g var 5.1 de kaldık yazık değil mi ya

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxy M
Merhaba kardeşim,

Galaxy M52 5G modeli için 2 büyük güncelleme sözü verilmiştir daha fazlası verilemez.
Android 11 ile çıktı Android 13 sondu.

View solution in context

Solution
Galaxy M
M52 güzel Bi model, zamanında bende de m51 vardı 😊
Memmunsaniz adınıza sevindim 🤗

View solution in context

Solution
Galaxy M
Maşallah diyelim s25Unuz şimdiden hayırlı olsun o zaman 😊

View solution in context

9 Comments
GalaxyM14
Active Level 7
Galaxy M
Güncellemeler ile bozdular zaten cihazları gelmemesi daha iyi. Hareketle kontrol açıkken, hareket ipucu kapatma seçeneğini falan kaldırmışlar uğraşıp duruyoruz. Bu samsung yazılım ekibi bir garip. Herkesin kullandığı ayarı kapatıyor durduk yere. Bazı uygulamalarda altta çerçeve kalıyor tam ekran uygulamalarda bile.
okan5555
Active Level 3
Galaxy M
Evet bazen dediğin gibi güncelleme gelmemesi iyidir. Zaten 5G yazılım eski sürüm olsada etkilimiyormuş öyle dedi danışma hattı ama bakalım cidden batarya performansı ve genel anlamda çok memnunum m52 şu ada 8gb ram ile canavar. Gidebildiği yere kadar. M serisi kimse tercih etmiyor ama bence efsane fiyT performanslı
0 Likes
Solution
Galaxy M
Merhaba kardeşim,

Galaxy M52 5G modeli için 2 büyük güncelleme sözü verilmiştir daha fazlası verilemez.
Android 11 ile çıktı Android 13 sondu.
okan5555
Active Level 3
Galaxy M
Merhaba kardeşim,
Bunada şükür ama cihazdan memnunum m serisi beni korkuttu ama memnunum.
Solution
Galaxy M
M52 güzel Bi model, zamanında bende de m51 vardı 😊
Memmunsaniz adınıza sevindim 🤗
okan5555
Active Level 3
Galaxy M
Evet çok memnunum garanti bitmesine yakın batarya değiştirdim gün boyu rahat atıyor beni. Hızlı seri gayet iyi. Sonraki artiks25 ultra olur heralde..
Solution
Galaxy M
Maşallah diyelim s25Unuz şimdiden hayırlı olsun o zaman 😊
okan5555
Active Level 3
Galaxy M
Mesaj alındı 😂 iyi akşamlar
Galaxy M
İyi akşamlar kardeşim 🤗
0 Likes