Original topic:

Güncelleme geldi

(Topic created on: 09-30-2020 02:33 PM)
403 Views
ŞamilKocaM315F
Active Level 5
Options
Galaxy M

Aga m31 e 1.5 gb guncelleme geldi noluyor nasil bilen varmi gubcellemede sikinti var mi 

7 Comments
Galaxy M
merhaba bu güncelleme one ui core 2.1 guncellemesidir benim gonderimde bulabilirsiniz.
Galaxy M
oneui 2.1 ile gelen hiper gece gecisi ve tek cekim var. bu ozellikleri aciklarmisin lutfen
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy M
Merhaba Kardeşim

Tek Çekim modunu kullanarak önemli anları yakalayabilirsiniz. AI (yapay zeka), çekim süresinden itibaren 3-10 saniye içinde 14 farklı tipte fotoğraf ve videoyu tek bir çekim ile görüntüler. 

Dinamik gece videoları çekmek için kameradaki 'Gece hiper geçiş' işlevini kullanın.

Gece hiper geçiş modunu etkinleştirmek için Kamera uygulamasını açın ve sırasıyla DAHA FAZLA menüsüne, hiper geçiş öğesine ve ay simgesine dokunun.

Galaxy M
bir sorum daha var: pro moda shutter speed ozelligi gelmis. bu telefonun raw kaydedebilme ozelligi acilmis diyebilir miyiz? Aslinda merak ettigim google camera artik yuklenebilir mi
Galaxy M
zenfone 2 de 16 sn shutter speed vardi gece fotograflarini gunduz gibi cekiyordu, gcamin nightsight modu gibi. Acaba oyle bir sey mi diyecektim. oyleyse gcam yuklemeye gerek kalmaz. Yaw kusura bakma koydeyim de mobil veriden 1.5 gb yok indiremiyom
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy M
Kardeşim ben M31 kullanmıyorum eğer kullanan arkadaşlar yazarsa daha iyi olur seni yanlış yönlendirmek istemiyorum

Raw kaydetme maalsef yoktur çünkü sadece üst segment cihazlardan var
Galaxy M
👏👏👏
0 Likes