cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

GÜNCELLEME M20

(Topic created on: 01-12-2020 12:33 AM)
344 Views
omerget4games
Active Level 2
Options
Galaxy M

M20, Android 10 güncellemesi 16 Ocak'ta gelir mi dersiniz? 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba omerget4games,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle bu soruyu sorarak foruma katkı sağladığınız için teşekkürler. 

Ürününüz için 16 Ocak 2020 - 16 Şubat 2020 tarihleri arasında yeni yazılımın sunulması planlanmaktadır. Yazılım güncelleştirme tarihleri, yapılan testlere göre değişiklik göstermektedir. Bu testlerden başarılı sonuç alınamadığı takdirde, güncellemeler ertelenmekte ya da iptal edilebilmektedir. Cihazlarımız için kontroller devam ettiğinden, ileriki tarihlerde listemizi kontrol etmenizi rica ederim. Listemiz sürekli güncelleniyor. Güncel yazılım listesine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

http://www.guncelmiyiz.com/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
5 Comments
OverWatch
Active Level 5
Galaxy M
Zannetmiyorum. M30s listede bile yok böyle saçmalık görmedim ben
0 Likes
FranKx
Active Level 4
Galaxy M
Merhaba ; listeler yenileniyor her ay bekleyin andorid 10 bildirimi goruceksiniz ilerde
0 Likes
Melantolia
Active Level 2
Galaxy M
15 ocak ile 30 ocak arasında yayınlanacaktır
0 Likes
GökhanAy
Active Level 5
Galaxy M
İyi akşamlar arkadaşlar m20 ocak sonu en geç olatak bir aksaklık olmazsa gelecek. güncellemelerle ilgili bilgiyi güncelmiyiz.com adresinde yapabilirsiniz.
0 Likes
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba omerget4games,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle bu soruyu sorarak foruma katkı sağladığınız için teşekkürler. 

Ürününüz için 16 Ocak 2020 - 16 Şubat 2020 tarihleri arasında yeni yazılımın sunulması planlanmaktadır. Yazılım güncelleştirme tarihleri, yapılan testlere göre değişiklik göstermektedir. Bu testlerden başarılı sonuç alınamadığı takdirde, güncellemeler ertelenmekte ya da iptal edilebilmektedir. Cihazlarımız için kontroller devam ettiğinden, ileriki tarihlerde listemizi kontrol etmenizi rica ederim. Listemiz sürekli güncelleniyor. Güncel yazılım listesine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

http://www.guncelmiyiz.com/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes