cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Firmalardan gelen sms i nasil engellerim

(Topic created on: 01-28-2023 02:33 PM)
424 Views
TheLunar
Active Level 1
Options
Galaxy M

Merhaba, biris telefon numarama SMS bomb dediğimiz şeyi gerçekleştiriyor. Yani firmalarin telefon onay kodlarini spamlatıyor otomatik bir sekilde yuzlerce mesaj geldi bana, firma oldugu ici engel tuşu çikmıyor bunlari nasil engelleyebilirim?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Lobao
Active Level 9
Galaxy M
Bunun için telefondan yapabileceğin bi ayar yok. Mesajı gönderen yer veya telefon numaranın bağlı olduğu opratöre danışabilirsin.

View solution in context

13 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
E devlet'e gir Ticari Elektronik İleti Şikayet yaz ve oradan şikayet et,daha da gelmez.Ben yaptım kafam rahatladı.Biraz uğraşırsın ama kesin çözüm olur.Oraya saati,tarihi,içeriği ve ekran görüntüsünde attığınız için dava açıyor devlet.
jsjjsl
Active Level 6
Galaxy M
Direk iys.gov.tr ye girip kapatabilir uğraşmaz
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Aynı site değil mi?
jsjjsl
Active Level 6
Galaxy M
Beni sürekli vodafone ariyordu siteye girip vodafone a.ş iznini kapattim simdi aramiyolar
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
Orası sadece kapatıyor ve o da nir çözüm ana benimkisi aynı zamanda dava açılmasına sebep oluyor ve o da kesiyor.Bence ikisinde yapsın 🙂Ek olarak orada bütün şirketler olmadığından hepsini kapatamıyorsun.
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy M
URL yazınca site çıkmıyor.
TheLunar
Active Level 1
Galaxy M
Gelen sms ler onay kodu. Yani ticari ileti degil o yuzden e devletten engellenmiyorScreenshot_20230128-143801_Messages.jpg
Anonymous
Not applicable
Galaxy M
O zaman sonundaki kod ile cihazdan statlara ekleyebilirsin.Ayrıca şirketi arayıp listeden de çıkartırabilirsin.Ek olarak bunlara siz vermişsiniz bilgilerinizi ki bu onay kodları gelmiş.Mesela A101'de alışveriş için onay kodu gelmiş.Bu uygulamaların ayarlarını da girip kapatabilirsiniz ki ticari İleti sadece satış değil,buradaki durumda ticari ileriye girer.
TheLunar
Active Level 1
Galaxy M
Hayir, telefon numarami alıp bot ile onlarca firmadan otomatik onay kodu gönderiyorlar.