- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
02-28-2021 03:33 PM (Last edited 02-28-2021 03:39 PM ) in
Galaxy MHerkese merhaba öncelikle, telefonda eskiden dream league soccer 21 adlı oyunu oynuyordum fakat çok kastığı için bırakmıştım. Geçenlerde hata bildirdim ve sd kartı çıkarıp denememi önerdi samsung servisi, ben de çıkarttım.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-28-2021 05:06 PM in
Galaxy MFps (Frame Per Second- Saniye Başına Kare) düşüşü genelde cihazın aşırı yüklenmesi, Grafiklerin yüksek seviyyeye getirlmesi' Ram Azlığı, Depolama azlığı nedenleri yüzünden yaşanmaktadır en çok. Bunları azaltmayı deneyin gereksiz uygulamaları cihazdan kaldırın. Oynarken arka planda baska bir şey yapılmasına izin vermeyin (Bu Ram ı zorlar) Yada Oyundaki Grafik ayarları varsa onları biraz düşürün. Eminim sorununuz düzelecektir. (:
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-28-2021 04:02 PM in
Galaxy M- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-28-2021 04:10 PM in
Galaxy M- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-28-2021 05:06 PM in
Galaxy MFps (Frame Per Second- Saniye Başına Kare) düşüşü genelde cihazın aşırı yüklenmesi, Grafiklerin yüksek seviyyeye getirlmesi' Ram Azlığı, Depolama azlığı nedenleri yüzünden yaşanmaktadır en çok. Bunları azaltmayı deneyin gereksiz uygulamaları cihazdan kaldırın. Oynarken arka planda baska bir şey yapılmasına izin vermeyin (Bu Ram ı zorlar) Yada Oyundaki Grafik ayarları varsa onları biraz düşürün. Eminim sorununuz düzelecektir. (:
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-28-2021 05:15 PM in
Galaxy M- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-28-2021 05:18 PM in