Original topic:

FPS düşmesi

(Topic created on: 02-28-2021 03:33 PM)
672 Views
yusufbalikcii
Active Level 5
Options
Galaxy M

Herkese merhaba öncelikle, telefonda eskiden dream league soccer 21 adlı oyunu oynuyordum fakat çok kastığı için bırakmıştım. Geçenlerde hata bildirdim ve sd kartı çıkarıp denememi önerdi samsung servisi, ben de çıkarttım.

Şu anda oyuna girdiğimde ilk 1 dakika kadar 60 fps alıyorum daha sonra tekrar 25-33 fps arasına düşüyor, muhtemelen telefon cpu hızını kısıyor fakat ısınma yok.
Game booster'dan yüksek fps moduna ayarlı, game launcher açık

bu otomatik performans kısmasını nasıl durdurabilirim?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
TheLilFox1
Active Level 5
Galaxy M

Fps  (Frame Per Second- Saniye Başına Kare) düşüşü genelde cihazın aşırı yüklenmesi, Grafiklerin yüksek seviyyeye getirlmesi' Ram Azlığı, Depolama azlığı nedenleri yüzünden yaşanmaktadır en çok. Bunları azaltmayı deneyin gereksiz uygulamaları cihazdan kaldırın. Oynarken arka planda baska bir şey yapılmasına izin vermeyin (Bu Ram ı zorlar) Yada Oyundaki Grafik ayarları varsa onları biraz düşürün. Eminim sorununuz düzelecektir. (:

View solution in context

5 Comments
yusufbalikcii
Active Level 5
Galaxy M
samsung'un kendi uygulaması olan "oyun eklentileri" üzerinden aktifleştirebilirsiniz
ahmetcansglk
Active Level 7
Galaxy M
ben de clash of clansta aynı durumu yaşıyorum çözemedim
Solution
TheLilFox1
Active Level 5
Galaxy M

Fps  (Frame Per Second- Saniye Başına Kare) düşüşü genelde cihazın aşırı yüklenmesi, Grafiklerin yüksek seviyyeye getirlmesi' Ram Azlığı, Depolama azlığı nedenleri yüzünden yaşanmaktadır en çok. Bunları azaltmayı deneyin gereksiz uygulamaları cihazdan kaldırın. Oynarken arka planda baska bir şey yapılmasına izin vermeyin (Bu Ram ı zorlar) Yada Oyundaki Grafik ayarları varsa onları biraz düşürün. Eminim sorununuz düzelecektir. (:

yusufbalikcii
Active Level 5
Galaxy M
tüm ayarlamalar zaten dediğiniz şekilde ama yine de teşekkür ederim :)
0 Likes
TheLilFox1
Active Level 5
Galaxy M

Aa gerçektenmi ? Tamam. Ama yardım edemediğime üzüldüm ☹