Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Allah rızası için M12 modelinin kamerasının pro özelliğine video modu,kamera için 60p video ve 4K video çekme özelliği ile yoğunluğu artırıcı birkaç özellik gönderir misiniz lütfen?Kamerası 48 MP değil ki 5 MP olan daha iyi çekiyor!En azından videoların kalitesi artırıcı bir özellik ile pro modda video özelliği android 12 ile gelsin.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-24-2022 11:26 PM in
Galaxy M
Merhaba kardeşim,
Cihazlar arasında yazılımsal ve donanımsal farklılıklar olduğu için her cihazda her özellik maalesef yoktur
Yazılım konspet gereği yazılım güncellemesi ile geleceğini düşünmüyorum kardeşim üzgünüm 😔
Cihazlar arasında yazılımsal ve donanımsal farklılıklar olduğu için her cihazda her özellik maalesef yoktur
Yazılım konspet gereği yazılım güncellemesi ile geleceğini düşünmüyorum kardeşim üzgünüm 😔
2 Comments
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-24-2022 11:26 PM in
Galaxy M
Merhaba kardeşim,
Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-25-2022 12:56 AM in
Galaxy M
Bi şansımı denemek istedim😉