cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Edge Aydınlatma ve Işıklı bildirim çalışmıyor.

(Topic created on: 3 weeks ago)
123 Views
Cihangir1929
Active Level 3
Options
Galaxy M
Daha önce de başlık açtım kimse ilgilenmedi. Kilit ekranı kapalıyken bildirim geldiğinde bu özellikler kullanılmıyor. Kilit ekranı açıkken yani telefonu kullanırken bildirim gelirse çalışıyor. Ne anlamı var ki? Telefon masanın üstündeyken bildirim gelirse benim görmem gerekmiyor mu? Neyi yanlış yapıyorum. Lütfen bilen birisi yazsın. Telefonu yeni aldım, bildirimleri göremiyorum. Delirmek üzereyim. 

image

image

3 Comments
KEMSA
Active Level 10
Galaxy M
Günaydın,
Samsung telefonlarda sadece gelen SMS mesajlarında ekran uyanır ve mesajı gösterir diğer tüm uygulamaların bildirimlerinin hiçbiri ekranı uyandırmaz, kısacası diğer telefonlara bildirim geldiği zaman nasıl ekran aydınlanır bildirimleri görürsünüz hangi uygulama olursa olsun ,ama samsung'da SMS haricinde bu uygulama yoktur ne kadar ayar yaparsanız yapın bunu başaramazsınız.
Samsung'un kuralıdır bu ancak 3 taraf uygulamalar ile siz ekranı uyandırabilirsiniz ki bu da tavsiye edilen bir şey değil tüm bu tür uygulamalar ne kadar güvenli yerlerden indirilirse indirilsin sizin bilgilerinize ve mesajlarınıza erişiyor onun için ses çıktığı zaman ekrana iki kere tıklayın ve iletiyi görün.
Güzel haftalar dilerim.
Cihangir1929
Active Level 3
Galaxy M
Kilit ekranını uyandırıyor aslında. Yukarıda gelen mesaj görünüyor. Kameranın olduğu yerde geniş bir şekilde mesajı görebiliyorum. Sadece ışık ve edge aydınlanma olmuyor. Kilit ekranını uyandırıyor ama özellikler çalışmıyor.
0 Likes
tolgalver
Active Level 3
Galaxy M
Good Look uygulamasını kullan.
0 Likes