cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Dijital sağlık ve denge uygulaması - olmayan bildirimler

(Topic created on: 11-30-2022 07:06 AM)
406 Views
rose35
Active Level 1
Options
Galaxy M

Arkadaşlar M11 cihazimda bulunan dijital sağlık ve denge uygulamasinda whatsapptan gece 2- 3 arası 56 bildirim geldiği, baska bir gun de 6 7 arası 85 bildirim geldiği gözüküyor. Bana gece 2 3 arası hic mesaj gelmedi, 6 7 arasinda ise en fazla 4 5 mesaj geldi. Geri kalan bildirimler ne olabilir? Gece 2de telefonumu hic kullanmadim ama whatsapptan 56 bildirim gelmiş gözüküyor. Sabah uyandığımda da bir bildirim yoktu.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Çoruh
Moderator
Moderator
Options
Galaxy M

Merhaba rose35,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
15 Comments
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy M
Ekran görüntüsü atman mümkün mü herhangi bir grupta mısın sessize aldığın arşivlediğin
0 Likes
rose35
Active Level 1
Galaxy M
Sessize aldığım, arsivledigim ve normal bıraktığım gruplar var ancak bu saatlerde hic mesaj gelmemiş, sadece sabah 6 7 arasi gelen ozel mesajlar var o da 4 5 mesaj baska bir sey yok.Screenshot_20221130-071102_Digital Wellbeing.jpgScreenshot_20221130-071041_Digital Wellbeing.jpg
0 Likes
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy M
3 4 gün önceki bunlar bugün yok mu 3 gün önce gece hiç bildirim almadınız mı çok ilginç yedekleme falan olabilir mi ki
0 Likes
rose35
Active Level 1
Galaxy M
Bugününkü böyle. Diğer günlerde bu anlattığım sorun yok sadece 26 ve 27 Kasım günlerinde var ve bildirimlerin kaynağını bir türlü bulamiyorum. Sadece bildirimlerin mesaj kaynakli olmadığını biliyorum.Screenshot_20221130-072356_Digital Wellbeing.jpg
0 Likes
rose35
Active Level 1
Galaxy M
Ben de yedeklemeyi düşündüm ama yedekleme 56 bildirim gösterir mi ya da 85 onu bilemedim
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy M
Telefonunu biri alıp mesajlaşmış olmasin :))
0 Likes
rose35
Active Level 1
Galaxy M
Mümkün değil hep yanımdaydı. 24 saatten daha önceki bildirim geçmişini görebilme sansim var midir?
0 Likes
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy M
Bildirim geçmişinde görünmüyor. İnternetle alakalı olabilir mi ki
0 Likes
rose35
Active Level 1
Galaxy M
Bilmiyorum ki hic :(