Original topic:

Deprem Bildirimi Alamıyorum

(Topic created on: 3 weeks ago)
216 Views
KediMiyo
Active Level 1
Options
Galaxy M

Merhabalar , telefonum Samsung Galaxy M21 ancak android deprem bildirimi çalışmıyor , ayarlarımda mı problem var defalarca düzelttim , deprem bildirimi açık , ama bildirim gelmiyor fabrika ayarlarına mı dönsem diye düşünüyorum düzelir mi acaba. Harici uygulamalar yükledim ama android kadar iyi değil , yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim cok teşekkürler. 

8 Comments
Tah_a
Active Level 3
Galaxy M
Bende de açık deprem bildirimleri ama sanki kafasına göre çalışıyor gibi bişey 10 deprem olduysa 1 kere çalmıştır
Galiba çok yakında ve büyük depremlerde çalıyor sadece
KediMiyo
Active Level 1
Galaxy M
En sonki Balıkesir depreminde ev tepemize göçecekti ama hiç alarm falan çalmadı sürekli de sallanıyor ama hiç bildirim gelmiyor önceden 1 dk kadar öncesinde çalıyordu
0 Likes
Tah_a
Active Level 3
Galaxy M
Konumunla ilgisi olabilir belki kapalı kullanıyorsan
KediMiyo
Active Level 1
Galaxy M
O kapalıydı açtım bayağı uğraştım aslında 🙄
Galaxy M
Maalesef bendede yok o
NOTE7_fan
Active Level 4
Galaxy M
Deprem ağı uygulamasını kullanıyorum 30 sn önceden geliyo bildirimi genelde
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy M
Merhaba. Android deprem uyarı bildirimleri genelde 6 gibi şiddetli depremlerde geliyor. Balıkesir'deki depremde Bursa'da Android Deprem uyarı bildirimi almıştım. Konumunuzun sürekli olarak açık olması yeterli. Ayrıca Ayarlar>Güvenlik ve acil durum>Deprem Uyarıları'nın açık olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Dediğim gibi konumunuzun sürekli açık olması lazım. 5 şiddetindeki depremlere kadar genelde ötmüyor bilginiz olsun.
doogaisLe
Active Level 7
Galaxy M
hedef magnitud 4.5 ustuyse ve yeterince yakinsaniz alarm alabiliyorsunuz. ben sadece buyuk balikesir deoremlerinde alabildim ornegin.